Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK PRIPREMA

Bjelica još jednom o Bočkaju: Dostigao je limit i više od toga nam ne bi mogao dati

Na Gradskom vrtu održana prozivka igrača i prvi trening u ovoj godini
Davor Javorovic/PIXSELL
03.01.2022.
u 20:58

- Nezgodno je bilo što je to palo na Badnjak, no vrijednost Badnjaka treba biti nešto puno više ljudima nego odlazak Pere u Dinamo.

Nogometaši Osijeka započeli su pripreme za proljetni dio sezone, u kojem će se nastaviti boriti s Dinamom za titulu prvaka, a trener Nenad Bjelica nije pritom mogao izbjeći temu odlaska Petra Bočkaja u redove najvećeg ovosezonskog rivala.

- Moram istaknuti da u zadnjih godinu i pol dana nismo imali niti jedan upit za Bočkaja. Poziv je došao od strane njegovog agenta 23.12. poslijepodne i u dva do tri sata smo se dogovorili. Došla je ponuda koja je zadovoljila obje strane, Pero se odrekao 30 posto sume od transfera na koju je imao pravo, menadžer se odrekao svojih deset posto, a sve je dogovoreno otišlo u klupsku blagajnu - otkrio je Bjelica za službene stranice kluba i dodao:

Foto: GNK Dinamo

- Nezgodno je bilo što je to palo na Badnjak, no vrijednost Badnjaka treba biti nešto puno više ljudima nego odlazak Pere u Dinamo. Vidio sam želju za odlaskom, mislim da je on dostigao svoj limit i da u Osijeku ne bi bio u stanju davati više od ovoga što je davao i mislim da je bio, s obzirom na ulazak u zadnju godinu ugovora, perfektan trenutak da ga se proda i unovči, što smo i napravili.

A na samim pripremama okupio se 31 nogometaš, od čega su četiri vratara. U Gradskome vrtu bit će sve do subote 8. siječnja i provjere sa susjednim drugoligašem Bijelim Brdom.

Središnji dio priprema Osijeka će odraditi u Poreču od 10. do 22. siječnja gdje će odigrati i tri pripremne utakmice. Bit će to protiv slovenskih ekipa ljubljanske Olimpije i Tabora iz Sežane, te ekipe mađarskog Haladasa.

Komentara 2

IS
istina00
10:20 04.01.2022.

hahaha...ispada da im je bočkaj bio najgori igrač 😆

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
01:01 04.01.2022.

Bjelica još jednom o Bočkaju: Dostigao je limit i više od toga da ga se riješimo i za velike pare ga prodamo Dinamu nismo mogli sa njim postići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije