Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI ŽELE TRPATI

Dinamo ne staje nakon Bočkaja: Dovode najboljeg strijelca HNL-a?

Rijeka i Istra sastali se u 20. kolu HT Prve lige
Goran Kovacic/PIXSELL
28.12.2021.
u 17:15

Špikić odlazi u Osijek?

Plavima je najpotrebnija efikasna špica, a u HNL-u najbolji golgeter je Josip Drmić. Članovi njegove obitelji su dinamovci, no Drmić je u nedavnom intervjuu istaknuo da bi volio ostati u Rijeci koja mu je vjerovala i dala priliku kad su gotovo svi odustali od njega. No slično je svojevremeno govorio i Mario Gavranović pa se na kraju s Rujevice preselio u Dinamo.

Dok Dinamo radi na pojačanjima, neki od igrača napustit će Maksimir. Put Osijeka mogao bi Dario Špikić. Nije se nametnulo u Maksimiru nakon dolaska iz Gorice pa bi sada afirmaciju mogao tražiti u Osijeku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 3

MR
mrkvax
07:50 29.12.2021.

Naprijed Maminjo... Neka im se tresu gaće...

AB
ante.busic60
14:52 29.12.2021.

Imaš lovu , kupi sve što vrijedi , sa čim ostali mogu bit prvaci .

ST
sttipe
13:49 29.12.2021.

Evo dovode još jednog Hajdukovca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije