Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČAO L.A.

Biuk otkrio pozadinu transfera: Bilo je to čudno svima, a zbog jedne stvari mi je žao

U 3. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Šibenik
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
03.01.2023.
u 20:38

Treba priznati, MLS nije jednako kvalitetna liga kao najbolja prvenstva Europe. Odgovorio je na pitanje može li ispasti iz radara izbornika Zlatka Dalića kao budući potencijalni reprezentativac...

Stipe Biuk (20) gostovao je u Dnevniku Nove TV, gdje je pričao o svom transferu u američki Los Angeles F.C., kojeg je realizirao prije nekoliko dana, kao i napuštanju Hajduka, svog matičnog kluba. Odšteta iznosi šest i pol milijuna eura, uz milijun i pol različitih mogućih bonusa. 

- Sigurno da ima malo nervoze, ali sve je pozitivno i uzbuđen sam. Bilo mi je čudno, nekako neočekivano, no kako je priča išla dalje, dok su mi prezentirali plan, svidjelo mi se i to smo realizirali. Direktor je dolazio dvaput i dvaput su mi prezentirali projekt i sve me se to dojmilo - započeo je.

Kako je reagirala obitelj na interes jednog kluba iz SAD-a u odnosu na europske klubove koji su se većinom raspitivali?

- Isto kao i ja. Malo je bilo čudno to svima... Daleko je to, naravno, ali eto. Bit će lakše - govorio je o udaljenosti od doma.

Treba priznati, MLS nije jednako kvalitetna liga kao najbolja prvenstva Europe. Odgovorio je na pitanje može li ispasti iz radara izbornika Zlatka Dalića kao budući potencijalni reprezentativac...

- Ne mogu ispasti. Liga je dobra. Četiri su natjecanja, puno je utakmica i mislim da ne mogu ispasti - ističe.

Kako su na Poljudu doživjeli transfer? Tko je čestitao od igrača?

- Nadam se da su zadovoljni s tim transferom Hajduk. Svi su sretni, svi su zadovoljni. Sa većinom sam se čuo. Zvali su me, podržavaju me i nadam se da će sve biti super. 

18.08.2022., Valencia, Spanjolska - Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk. Stipe Biuk. Photo: Omar Arnau/PIXSELL/PIXSELL
Foto: Omar Arnau/PIXSELL

Otkrio je koja mu je najljepša uspomena u dresu kluba, kao i zbog čega žali. 

- Sigurno osvajanje Kupa, doček je na Rivi bio stvarno predivan, ali žao mi je što nisam osvojio prvenstvo.

Ciljevi za budućnost?

- Volim bih kroz godinu-dvije napraviti veći transfer u Europu - zaključio je Biuk. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagi101
21:26 03.01.2023.

prodaš Biuka a kupiš Tomasova, kao da prodaš BMW a kupiš daciu

MR
MrkiMedo
21:29 03.01.2023.

Otišao u Ameriku da bi potencijalno na slijedećem svjetskom prvenstvu koje je u SAD -u nastupio za tu državu. Kao i Pulišić.

ZA
zagi101
22:49 03.01.2023.

sve je rekao rečenicom- bilo je to čudno, samo naivci misle da je za njega ovo dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije