Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji hajdukovac

Calciomercato: Hrvat želi Livaju odvesti u Serie A, traže ga dva kluba

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/3
03.01.2023.
u 16:50

Hoće li se predvodnik splitske momčadi vratiti na Čizmu? Dobar nastup na Svjetskom prvenstvu, kao i impresivan učinak u HNL-u, potakli su znatiželju klubova iz Serie A. Livaji su Apenini dobro poznati...

Marko Livaja (29) uvjerljivo je najbolji igrač Hajduka od svog povratka u klub početkom 2021. godine. U tekućoj sezoni HNL-a u 16 je nastupa postigao 11 pogodak i dodao sedam asistencija, a dobru formu okrunio je pozivom u reprezentaciju i nastupom na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje je zabio protiv Kanade te asistirao u susretu za treće mjesto s Marokancima.

>> Joško Gvardiol ušao je u najskuplju momčad svijeta! Pogledajte enormne cifre najboljih nogometaša

I potaknuo interes nekoliko inozemnih klubova. Kako javlja Calciomercato, za Livaju su zainteresirana dva kluba iz Serie A, najvišeg ranga talijanskog nogometa. Napadač Splićana davnih je dana po prvi put otišao na Apenine, još 2010. potpisao za Inter, a kasnije nosio dres Cesene, Atalante, Empolija...

'Desetka' momčadi s Poljuda sada je želja Verone i Torina, kojeg vodi naš trener Ivan Jurić. Livaja, vlasnik 20 nastupa i četiri gola za vatrene, prema Transfermarktu vrijedi osam milijuna eura. Ugovor s Hajdukom ima čak do ljeta 2027. 

Komentara 42

LA
lajh1985
17:04 03.01.2023.

Pa kud ce? Rekao je igrat u Hajduku dok Hajduk ne bude prvak drzave

Avatar southman
southman
18:05 03.01.2023.

Pa nije lud. U Italiji treba trčati.

Avatar mlijeko
mlijeko
17:02 03.01.2023.

Ako Livaja ode bolje zatvorite butiku.... on je 80 % ekipe. Ma malo sam i napisao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije