Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-21 REPREZENTACIJA

Bišćan pozvao slavenaša koji je protiv Hajduka izborio penal, vratio se Ljubičić

Hrvatska U-21 reprezentacija nadigrala je reprezentaciju Danske s 2:1
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
14.11.2022.
u 16:56

Prvi poziv zaradio je krilni napadač Slaven Belupa Ante Crnac, koji je za vikend zaradio kazneni udarac za gol Ivana Krstanovića i konačnih 2:2 u Koprivnici. Mini vatreni će na Aldo Drosini odigrati dvije prijateljske utakmice.

Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis igrača koje je pozvao za nadolazeće utakmice protiv Poljske i Austrije u Puli.

Prvi poziv zaradio je 18-godišnji krilni napadač Slaven Belupa Ante Crnac, koji je protiv Hajduka za vikend izborio kazneni udarac za gol Ivana Krstanovića i konačnih 2:2 u Koprivnici.

U reprezentaciju se vratio Marin Ljubičić, hajdukovac na posudbi u LASK-u. Bišćan je napadača preskočio na prethodnom popisu, ali ga ponovno pozvao nakon što je već zabio 13 golova u svim natjecanjima.

Na popisu su se našli sljedeći igrači: 

Karlo Sentić (Hajduk), Nikola Čavlina (Lokomotiva), Ivan Smolčić (Rijeka), Hrvoje Smolčić (Eintracht), Luka Jelenić (Varaždin), Mauro Perković (Istra 1961), Ante Crnac (Slaven Belupo), Jan Jurčec (Altach), Veldin Hodža (Rijeka), Ante Palaversa (Troyes), Marko Bulat (Dinamo), Jurica Pršir (Gorica), Martin Baturina (Dinamo), Marco Pašalić (Borussia Dortmund), Luka Stojković (Lokomotiva), Matija Frigan (Rijeka), Stipe Biuk (Hajduk), Michele Šego (Varaždin), Roko Šimić (RB Salzburg), Dion Drena Beljo (Osijek), Marin Ljubičić (LASK), Mislav Matić (Šibenik) i Roko Jureškin (Pisa).

16.07.2022, Schwaz, AUT, OeFB Uniqa Cup, SC Schwaz vs LASK, 1. Runde, im Bild Torjubel LASK zum 1:4 durch Marin Ljubicic (LASK) // during the 1st round in the Uniqa ÖFB Cup between SC Schwaz and LASK in Schwaz, Austria on 2022/07/16. EXPA Pictures © 2022, PhotoCredit: EXPA/ Stefan Adelsberger Photo: EXPA/ Stefan Adelsberger/EXPA
Foto: EXPA/ Stefan Adelsberger

Mini vatreni će na Aldo Drosini igrati protiv Poljske 17. studenog, da bi četiri dana kasnije snage odmjerili s Austrijancima.

Naše mlade nade ranije su izborile plasman na Euro koji će se održati u Rumunjskoj i Gruziji, a u skupini smo sa Švicarskom, Belgijom i Češkom.

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije