Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIŠĆAN GA NE ŽELI

Hajdukov napadač raspametio Austriju pa dobio milijun eura na cijeni

AUT, OeFB Uniqa Cup, SC Schwaz vs LASK
Foto: EXPA/ Stefan Adelsberger
1/3
11.11.2022.
u 09:04

Raspoloženi Ljubičić doista uživa u Bundesligi, zbog čega će Splićani možda požaliti. Sučić je na diobi drugog mjesta najvrjednijih, a ne smijemo zaboraviti ni na mlađeg Šimića.

Transfermarkt je ažurirao vrijednosti igrača u austrijskoj Bundesligi. Kako ondje igra nekoliko mladih Hrvata, tržište je zanimljivo zbog praćenja razvoja naših talenata.

Najveći skok doživio je hajdukovac na posudbi u LASK-u. Marin Ljubičić zabio je već 13 pogodaka u ligi i Kupu pa zaslužio porast vrijednosti od milijun eura i sada je 'težak' tri i pol milijuna eura.

Riječ je o drugom takvom rastu 20-godišnjeg napadača, jer je iz Hajduka na ljeto stigao kao igrač vrijedan milijun i pol eura. Sjajnu formu nije okrunio i golovima u nacionalnom dresu, jer ga Igor Bišćan ne želi pozvati u reprezentaciju do 21 godine.

I koliko su golovi dobri su za Ljubičića, toliko su za Hajduk - nezgodni. Naime, dogovor je da Austrijanci ugovor napadača mogu otkupiti za dva i pol milijuna eura. Ako ovako nastavi, sigurno se neće vratiti u Split.

30.10.2022, TGW Arena, Pasching, AUT, 1. FBL, LASK vs RZ Pellets WAC, Grunddurchgang, 14. Runde, im Bild v.l. Robert Zulj (LASK), Marin Ljubicic (LASK), Sascha Horvath (LASK Linz) feiern den Hattrick von Robert Zulj (LASK) // during the Admiral Bundesliga, 14th round match between LASK and RZ Pellets WAC at the TGW Arena in Pasching, Austria on 2022/10/30. EXPA Pictures © 2022, PhotoCredit: EXPA/ Reinhard Eisenbauer Photo: EXPA/ Reinhard Eisenbauer/EXPA
Foto: EXPA/ Reinhard Eisenbauer

Hrvatski dvojac u RB Salzburgu Luka Sučić (20) i Roko Šimić (19) nisu doživjeli promjene. Sučić je na diobi drugog mjesta najvrjednijih igrača lige s 20 milijuna eura, dok Šimić vrijedi pet milijuna eura.

Prvospomenuti veznjak, podsjećamo, uvršten je na završni popis izbornika Zlatka Dalića za Svjetsko prvenstvo u Katru.

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije