Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opušteni stil života

Bio je na vrhu svijeta, a sad je zaprepastio obožavatelje: 'Smeće, potpuno se uništio'

Conor McGregor
Foto: Instagram
1/3
02.08.2022.
u 11:28

Conor McGregor najavio je veliki povratak u UFC te želi odmah napasti titulu prvaka u velter kategoriji, međutim, mnogi vjeruju da je trenutačno daleko od vrhunskog borca

Može li se MMA zvijezda Conor McGregor (34) vratiti na stare staze slave kad je bio nepobjediv, pitanje je koje postavljaju mnogi ljubitelji borilačkog sporta.

Irac je najavio veliki povratak u UFC te želi odmah napasti titulu prvaka u velter kategoriji, međutim, mnogi vjeruju da je trenutačno daleko od vrhunskog borca. Opušteni stil života kojem se prepustio nakon goleme zarade, ali i teške ozljede loma noge sugeriraju da je on daleko od najboljih izdanja.

A njegove objave na društvenim mrežama sugeriraju i da nije potpuno posvećen treningu za povratnički meč. Naime, na jednoj se vidi i kako je zapalio džoint.

"Ovaj momak više nikad neće biti ozbiljan borac. Smeće napušeno. Tužno je sve ovo. Zamislite samo da je još uvijek onaj stari", jedan je od žestokih komentara dok ga drugi i dalje maksimalno podržavaju:

"Kako ga možete ne voljeti? Nema potrebe da se šampion ikad više bori."

McGregora su nedavno ismijavali i nakon što je objavio video s treninga. Zbog sporog rada ruku zaključili su kako će se teško vratiti na razinu na kojoj je bio.

Video – Mike Tyson: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Ključne riječi

Komentara 2

DE
Dejooo7
16:12 02.08.2022.

Svaki dan pisu o njemu a on uziva u zivotu. Ako bude htio ring,mjesec dana i spreman. Takav je borac a kad se bori onda je oku gledat. Negrli se ko mlada prvu vecer u krevetu"Skupi nekih 30 zagrljaja i pobjegne....

Avatar gusjenica
gusjenica
09:37 03.08.2022.

Njegova je stvar kako će i do kada živjeti. Nazivati smećem nekoga nije ni lijepo ni dozvoljeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije