Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV TRANSFER

Ljepotica s 'najboljim grudima Britanije' donijet će glamur u sedmu ligu

Foto: Instagram
1/4
10.08.2017.
u 08:45

Nekoć velika nada engleskog nogometa, bivši igrač Arsenala i Liverpoola Jermaine Pennant (34) davno je rekao zbogom ozbiljnom nogometu

Velike karijere koja mu se svojedobno predviđala koštala ga je luda glava, alkohol i žene. Jedno vrijeme je igrao i u Indiji, ostatke talenta trošio u Singapuru, a sada je profesionalno dotaknuo dno.

Zločesti dečko engleskog nogometa i prvi nogometni profesionalac koji je bio pod elektroničkim nadzorom (a “nanogvicu” je morao nositi čak i za vrijeme utakmice) i to zbog serije prometnih prekršaja. nogometnu karijeru završava u sedmom rangu engleskog nogometa. Iduće sezone nosit će dres Billericay Towna, kluba koji je teško pronaći na nogometnoj mapi.

U Billericayu, međutim, zadovoljno trljaju ruke jer za 150.000 funti godišnje, koliko će plaćati propalog nogometaša, na New Lodgeu, stadionu kapaciteta svega 3500 navijača (od kojih njih 400 ima sjedeća mjesta) stići će dašak glamura.

S gospođom Pennant, inače vlasnicom “najboljih grudi Britanije”, Alice Goodwin zbog koje je nogometaš svojedobno ostavio zaručnicu i njihova jednogodišnjeg sina, transfer je dobio dodatnu vrijednost. Zlobnici već komentiraju kako je Billericay Town Pennata doveo samo zbog Alice.

 

Partying tonight in BENIDORM weyyyyy 😝

Objavu dijeli 🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx)

 

Aqua Season 🐬 Forever @pretty__pink__princess

Objavu dijeli 🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx)

 

Objavu dijeli 🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx)

 

ISSA STUNT ☠️ Lingerie @pretty__pink__princess

Objavu dijeli 🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx)

 

👙SEASON ✔️

Objavu dijeli 🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx)

 

We need to forward to the Islands 🌴

Objavu dijeli 🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx)

 

Sparkling through January like ✨✨✨ Bikini @pretty__pink__princess

Objavu dijeli 🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx)

Komentara 2

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
10:10 10.08.2017.

ko se više pali na silikonske sise? vjerojatno samo masturbatori koji praše sex lutke na napuhavanje

Avatar Cokolino
Cokolino
10:18 10.08.2017.

Malo vrucine i otopi se sve.... Izgledala bi kao smežurana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije