Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

Betis napravio nesvakidašnju stvar uoči Dinama, prevalili su put od 2.600 kilometara

Europa Conference League - Play-Off - First Leg - Real Betis v Dinamo Zagreb
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/4
21.02.2024.
u 10:10

Španjolci u srijedu poslijepodne dolaze u Zagreb, jasno, zrakoplovom. Ali, na put je nešto ranije krenuo njihov službeni klupski autobus koji se već sinoć stacionirao ispred zagrebačkog hotela Esplanade.

Nogometaši Dinama i španjolskog Betisa odigrat će u četvrtak od 18.45 sati uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige. Stadion u Maksimiru bit će rasprodan, očekuje se posjeta od oko 20 tisuća navijača što bi trebalo biti od velike pomoći hrvatskom prvaku.

Španjolci u srijedu poslijepodne dolaze u Zagreb, jasno, zrakoplovom. Ali, na put je nešto ranije krenuo njihov službeni klupski autobus koji se već sinoć stacionirao ispred zagrebačkog hotela Esplanade.

VEZANI ČLANCI:

Dokaz je to priči da Betis ništa ne prepušta slučaju. Jer, obično europske momčadi na gostovanjima u Zagrebu unajme nekog domaćeg auto-prijevoznika kako bi ih vozio od hotela do stadiona i natrag, na trening i utakmicu. Iz španjolskog kluba to nisu htjeli.

S obzirom na to da je od Seville do Zagreba autobus morao prijeći čak 2.600 kilometara u jednom smjeru, možemo reći da je put trajao preko 30 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
11:34 21.02.2024.

Dobit će ih Betis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije