Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUARDIAN

Benayoun sljedeći tjedan dolazi u Chelsea

Yossi Benayoun
AFP
31.05.2010.
u 09:24

Izraelski nogometaš, 30-godišnji Yossi Benayoun iz Liverpoola, mogao bi po navodima engleskog Guardiana idući tjedan potpisati ugovor i pojačati redove londonskog Chelseaja.

Zbog očiglednog gubitka Joea Colea, za kojeg je nedavno vlasnik Chelseaja Roman Abramovič rekao "prodajte tog momka", aktualni prvak Premiershipa i FA Cupa ima potrebu pojačati vezni red svoje momčadi, a u sferi toga je potpisivanje iskusnog Izraelca.

Startna ponuda Chelseaja za Benayouna je bila 4 milijuna engleskih funti, što je klub s Anfielda bez razmišljanja odbio. No, odmah nakon toga je uslijedila nova cijena Chelseaja od 6 milijuna što je, kako kaže Guardian, zadovoljilo Liverpool.

Unatoč uvijek dobro iskorištenom vremenu na travnjaku Benayoun je stalno kod trenera Rafaela Beniteza bio "džoker s klupe", pa je i sam najavio upravi Liverpoola da je željan "otići i napraviti posljednji jaki ugovor karijere". Dolazak u Chelsea bi definitivno bio takvo što za igrača koji je, osim za Liverpool, u Premiershipu nosio i dres West Hama.

Spomenuti Joe Cole bi trebao iz Chelseaja otići u "hrvatski" Tottenham.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije