Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

Beckhamu sinovi slomili srce: Jedina nada mi je kćerka

David Beckham
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
1/5
12.05.2018.
u 18:52

- Stvarno sam uzbuđen kad je gledam kako igra. Neki ju je dan jedan dečko srušio, a svi su roditelji pogledali u mene očekujući reakciju

David Beckham ne skriva da mu je slomljeno srce jer nijedan od njegova tri sina više ne igra nogomet.

Brooklyn, Romeo i Cruz tijekom odrastanja igrali su nogomet, no nijednom to nije ostala glavna okupacija. Sve Beckhamove nade sada su na šestogodišnjoj kćerki Harper.

- Harper igra svake nedjelje i obožava nogomet. Dečki ne igraju i to mi slama srce. Talentirani su, ali sada je sve ostalo na Harper - rekao je Beckham pa dodao:

- Stvarno sam uzbuđen kad je gledam kako igra. Neki ju je dan jedan dečko srušio, a svi su roditelji pogledali u mene očekujući reakciju. Zapitao sam se - što da napravim? Da reagiram kao što bi reagirao Unicefov ambasador ili da reagiram kao njezin otac? Na kraju sam samo pustio!

David Beckham
1/19
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar patkovic
patkovic
08:01 13.05.2018.

treba biti sretan da im ostanu ispravna koljena za čitav život , da se ne tetoviraju i ne boluju od depresije kao većina nogometaša

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:36 12.05.2018.

Zato mama voli gužvu u šesnajstercu

AC
accusator
09:10 13.05.2018.

Matija, daj već jednom nauči da u hrvatskom jeziku postoji imenica kći (pa kroz padeže kćer, kćeri...) a tvoja 'kćerka' je odraz tvoje novinarske neobrazovanosti... baš me briga što tako govore babe u tvom selu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije