Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRO ZVONAREK

Bayern demantirao transfer najmlađeg strijelca u povijesti HNL-a: Nije prošao ni liječnički

Slaven Belupo i Hrvatski dragovoljac sastali se u 7. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
08.09.2021.
u 13:18

- Istina, dobar je, jako zanimljiv. Ali, prijelazni rok je gotovo i vidjet ćemo postoji li mogućnost dovesti ga

Vijest da Lovro Zvonarek (16) odlazi u Bayern iz Slaven Belupa stigla je do Bavaraca koji su to odmah opovrgnuli, no ujedno i ostavili kao mogućnost u bližoj budućnosti.

Spominjalo se da najmlađi strijelac u povijesti Prve HNL odlazi u München za 1,8 milijuna eura, što bi s vremenom moglo dosegnuti i pet milijuna eura, zahvaljujući bonusima.

- Nismo ni potpisali ugovor s njim, nije ni prošao liječnički. Istina, bio je na probi. Istina, dobar je, jako zanimljiv. Ali, prijelazni rok je gotovo i vidjet ćemo postoji li mogućnost dovesti ga - izjavio je za minhenski Abendzeitung direktor Bayernove škole Jochen Sauer.

Sve to može značiti da Zvonarek sigurno dolazi najkasnije na zimu u Bayern, ali ne mora značiti apsolutno ništa. Jer, Sauer je na sličan način opisao i Justina Chea (17), Amerikanca koji je bio na posudbi u Bayernu, a inače je član Dallasa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije