Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKI TRANSFER

Barcelona bi mogla pokrpati rupu u proračunu: Arsenal želi Coutihna?

Champions League - Group E - FC Barcelona v Dynamo Kyiv
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/3
25.12.2021.
u 16:00

Odlazak jednog od najplaćenijih igrača Barcelone znatno bi rasteretio budžet katalonskog kluba koji se Coutinha pokušao riješiti još ljetos

Prema pisanjima katalonskog Sporta, engleski prvoligaš Arsenal pokazao je velik interes za brazilskog reprezentativca Philippea Coutinha (29). Očekuje se da bi uskoro trebala i stići ponuda iz londonskog kluba

Odlazak jednog od najplaćenijih igrača Barcelone znatno bi rasteretio budžet katalonskog kluba koji se Coutinha pokušao riješiti još ljetos. Brazilac je u zimskom prijelaznom roku 2018. godine u Barcelonu iz Liverpoola stigao za 120 milijuna eura uz dodatnih 40 milijuna, ali nikada nije opravdao očekivanja. 

Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Espanyol - Camp Nou, Barcelona, Spain - November 20, 2021 FC Barcelona's Philippe Coutinho celebrates with teammates after the match REUTERS/Albert Gea Photo: ALBERT GEA/REUTERS
Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Najveći problem je njegova plaća od 20 milijuna eura po sezoni zbog čega su Katalonci pokušavali prodati Coutinha, ali s obzirom na to da se ozlijedio, transfer je bio gotovo pa nemoguć. 

U Barceloni se nadaju kako će sada biti sve jednostavnije, a iz Arsenala su navodno spremni platiti oko 20 milijuna eura što bi Katalonci zasigurno prihvatili kako bi tijekom nadolazećeg zimskog prijelaznog roka mogli dovesti nova pojačanja. 

Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Real Betis - Camp Nou, Barcelona, Spain - December 4, 2021 FC Barcelona's Philippe Coutinho in action with Real Betis' Andres Guardado REUTERS/Nacho Doce Photo: NACHO DOCE/REUTERS
Foto: NACHO DOCE/REUTERS

Coutinho je daleko od forme koju je imao u Liverpoolu. U trenutku kada je došao u Barcelonu vrijedio je 150 milijuna eura, a sada se taj iznos spustio na 20 milijuna eura.

Coutinho je za Barcelonu sveukupno odigrao 106 utakmica te zabio 25 golova uz 14 asistencija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije