Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETE SITUACIJE

VIDEO Stoper Seville napravio glupost, Španjolci se sjetili Modrića: Luka je gospodin

Reuters
22.12.2021.
u 15:52

Igralo se finale Kupa kralja pa je ulog bio bitno veći od ovog u prvenstvenoj utakmici.

Stoper Seville Jules Kounde (23), procijenjen i na stotinu milijuna eura, napravio je uistinu veliku glupost tijekom utakmice s Barcelonom (1:1) pa bacio mrlju na svoje ime, klub... i podsjetio koliko je Luka Modrić velik ne samo kao igrač već i osoba.

Naime, nakon što je lopta u 64. minuti izašla u aut, išao ju je vratiti na način da je namjerno pogodio Jordija Albu u lice jer ga je lijevi bočni Barcelone dvaput lagano odgurnuo. Odmah je dobio crveni karton.

Potom je španjolska Marca podsjetila na sličnu situaciju u kojoj se našao Modrić. Njegova reakcija bila je bitno drugačija.

- Tijekom El Clasica 2014. Dani Alves pogodio je loptom Modrića u lice, a za to nije dobio ni žuti karton, ali Luka se ponio kao gospodin i primjer drugima - navela je Marca.

Igralo se finale Kupa kralja pa je ulog bio bitno veći od ovog u prvenstvenoj utakmici. Real Madrid pobijedio je 2:1, a zabili su Angel Di Maria i Gareth Bale, a za Barcu Marc Bartra.

>>> Snimku tog trenutka otprije sedam godina pogledajte OVDJE

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije