Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE TO I BOLJE

Barcelonina ponuda za Danija Olma nimalo se ne može svidjeti Dinamu!

RB Leipzig - Paris Saint-Germain
Jan Woitas/DPA
22.12.2021.
u 14:48

Upravo hrvatski prvak sa zanimanjem čeka što će biti po tom pitanju jer je kod prodaje Olma njemačkom klubu za 22 milijuna eura, postavljena i klauzula o 20 posto od iduće prodaje. Ali na razliku.

Dani Olmo prema Transfermarktu vrijedi 50 milijuna eura, ali u stvarnosti takvu svotu teško da Leipzig može dobiti, što potvrđuje navodna ponuda Barcelone od 30 milijuna eura za bivšeg nogometaša Dinama.

Upravo hrvatski prvak sa zanimanjem čeka što će biti po tom pitanju jer je kod prodaje Olma njemačkom klubu za 22 milijuna eura, postavljena i klauzula o 20 posto od iduće prodaje. Ali na razliku.

Matematika je jednostavna, na osam milijuna razlike, Dinamo bi dobio 1,6 milijuna eura. U slučaju prodaje Olma po tržišnoj vrijednosti od 50 milijuna, plavima bi pripalo 5,6 milijuna eura.

Nažalost, Leipzig je ispao iz Lige prvaka i tek je deset s 22 boda u Bundesligi, čak 21 iza prvoplasiranog Bayerna, ali samo šest od četvrtog Leverkusena, što znači da je Liga prvaka dogodine još realan cilj.

Također, treba spomenuti i da je Manchester United "zagrizao" za Olma pa u slučaju bitke više klubova za njega, cijena možda poraste i Dinamo se "osladi".

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije