Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo Južne Amerike

Argentina i Kolumbija bez golova, gaučosi ispraćeni zvižducima

\'Lionel Messi, Argentina Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
07.07.2011.
u 09:01

Argentina još nije okusila slast pobjede na prvenstvu Južne Amerike. Messi i društvo u drugoj su utakmici Copa Americe igrali s Kolumbijom 0:0

Utakmica Argentine i Kolumbije u Santa Feu završila je bez golova. Argentinci su kao i protiv Bolivije u 1. kolu pokazali neefikasnost u napadu i propuste u obrani. Njihov vratar Sergio Romero nekoliko je puta spašavao svoju mrežu te je izabran za najboljeg igrača susreta. Gaučosi su vrlo lako tu utakmicu mogli i izgubiti.

Kolumbija je uglavnom prijetila kontranapadima, a valja izdvojiti prigode Adriana Ramosa u 20. te Dayra Morena u 26. minuti. I Argentinci su imali jednu dobru prigodu kada je nakon pola sata igre Lionel Messi dobro proigrao Ezequiela Lavezzija, ali je ovaj previše oklijevao te mu je jedan od kolumbijskih braniča blokirao udarac.

U posljednje tri minute prvog poluvremena argentinski vratar Romero imao je mnogo posla, ali je svaki put izašao kao pobjednik. Uspješno je zaustavio udarce Radamela Falcaoa i Morena. A u 67. minuti Falcao je izašao sam pred Romera, ali je i u toj situaciji argentinski vratar bio uspješniji. Argentinski nogometaši na kraju utakmice ispraćeni su zvižducima.

Argentina u posljednjoj utakmici skupine A u ponedjeljak igra protiv Kostarike. Poredak: 1. Kolumbija 4 boda, 2. Argentina 2, 3. Bolivija 1 (-1), 4. Kostarika 1 (-1).

Komentara 5

ZM
zmaj5
09:36 07.07.2011.

Nije da opravdavam Messija i društvo.Ovo je normalan slijed događaja,nako lude sezone po Europi,sakupili se prije turnira pa ti igraj.Mislim da je previše nakrcan nogometni kalendar,samo profit,čovjek je samo čovjek pa zvao se on Messi ili Ronaldo

MG
mgodek2
12:32 07.07.2011.

Messi nesumnjivo djeluje umorno. Niti skoro jednako razvikani Tevez nije ništa bolji. Ali koji je to trener, koji nadmoć u igri ostvaruje sa tri \"genijalca\" u vezi: Mascherano, Cambiasso i Bannega. Pa ti sada igraj!

SL
SlaTor
14:45 07.07.2011.

Ovdje treba dati kredit Kolumbijcima. Po mom misljenju su totalno odrzali lekciju Argentincima. Definitivno su trebali pobjediti ovu utakmicu, a samo je sreca sapsila Argentinu. Prvi dodir, kontrola lopte, brzina, cvrstina. Ekipa koja ima glavu i rep i zna sta hoce. Milito i Burdisso su napravili takve dvije kardinalne greske da ih je izbornik istog momenta trebao izvaditi. Burdiso je trebao popiti crveni karton samo takav kod jedne greske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije