Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći vratar vatrenih

ANKETA Tko bi prema Vašem mišljenju trebao ići u Katar umjesto ozlijeđenog Kalinića?

Zagreb: Trening reprezentativaca uoči utakmice sa Švedskom
Marko Prpic/PIXSELL
31.10.2022.
u 10:16

Nekoliko je kandidata za popuniti mjesto Lovre Kalinića koji neće moći participirati na SP-u.

Golman Hajduka Lovre Kalinić doživio je tešku ozljedu na susretu protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj i propustiti će skorašnje svjetsko prvenstvo u Kataru. 

Stradali su križni ligamenti što znači da Kalinića neće biti barem šest mjeseci između vratnicu, a izborniku Zlatku Daliću treba i novi vratar. 

Prve dvije opcije su sigurne, Ivica Ivušić i Dominik Livaković bore se za mjesto prvog 'portira', no sada se iznenadno otvorilo jedno mjesto u avionu za Bliski istok.

Prvi favorit za poziciju trećeg čuvara mreže je Ivo Grbić koji je sjajno zamijenio Jana Oblaka, više o tome pročitajte OVDJE.

Soccer Football - LaLiga - Atletico Madrid v Rayo Vallecano - Metropolitano, Madrid, Spain - October 18, 2022 Atletico Madrid's Ivo Grbic during the warm up before the match REUTERS/Juan Medina Photo: JUAN MEDINA/REUTERS
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Svojoj šansi se nadaju i Nediljko Labrović iz Rijeke te Simon Sluga koji nastupa za bugarskog prvaka Ludugorec, ali putnik bi možda mogao biti i Dominik Kotarski koji nastupa za grčki PAOK. 

28.03.2021., stadion Bonifika, Koper, Slovenija - UEFA Europsko U21 prvenstvo, skupina D, Hrvatska - Svicarska. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 1

PE
perolero23
10:45 31.10.2022.

Totalno nebitno Itako su svi prosjecni, onaj iz Osijeka dobije svako malo gol s 30+ metara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije