Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI SKANDAL

PITANJE DANA Što mislite o curenju VAR snimki?

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
28.02.2024.
u 10:25

"Hrvatski nogometni savez reagirao je odmah po objavi tih snimki te je zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca koja je, kao što vam je poznato, neovisno tijelo", napisali su iz HNS-a nakon što je Hajduk zatražio očitovanje. Predsjednik Komisije Bruno Marić će u 11 sati održati konferenciju za medije o ovome pitanju

Tijekom posljednjih nekoliko dana mnogo toga se dogodilo na hrvatskim travnjacima. U subotu je Hajduk pretrpio neugodan udarac remijem u Varaždinu (1:1), a u nedjelju je Dinamo napravio velik korak ka obrani naslova porazivši Rijeku na Maksimiru (1:0). Nekoliko dana kasnije bijeli su se na Poljudu golijadom (5:0) osvetili Varaždincima i prošli u polufinale Hrvatskog kupa.

Međutim, sve je to nekako palo u drugi plan nakon što su procurile snimke iz VAR sobe na kojima je moguće čuti razgovore sudaca tijekom utakmice 24. kola HNL-a u Varaždinu. Odnose se na sporne situacije sa susreta, a ističe se ona iz 81. minute kada je poništen gol Marka Livaje koji bi znači preokret za splitsku momčad. 

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/26

Cijela epizoda još nije završena. Predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Bruno Marić, održat će izvanrednu konferenciju za medije upravo povodom ovog pitanja. Tekstualni prijenos od 11.00 sati možete pratiti OVDJE. Također, pitamo vas: Što mislite o curenju VAR snimki?

Nakon što su snimke izašle u javnost podijelio ih je i Hajduk te zatražio hitnu reakciju HNS-a. "Molimo za žurno pojašnjenje na temelju čega je promijenjena odluka glavnog suca utakmice Frana Jovića kojom je poništen već priznati gol Marka Livaje za vodstvo HNK Hajduk. Molimo također žurno pojašnjenje za situaciju kod postignutog pogotka NK Varaždin u 40. minuti susreta te situaciju iz 61. minute u kojoj je vidljivo da igrač Varaždina u duelu s igračem HNK Hajduk Rokasom Pukštasom dotiče loptu rukom", naveli su iz kluba.

VEZANI ČLANCI:

"Hrvatski nogometni savez reagirao je odmah po objavi tih snimki te je zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca koja je, kao što vam je poznato, neovisno tijelo", stajalo je u odgovoru Saveza. Dakle, rasplet cijele situacije tek predstoji.

VIDEO Vatreni hajdukovci iz Rijeke objasnili zašto cijeli život navijaju za bijele

Komentara 7

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:53 28.02.2024.

hajduk-kustić-AP

Avatar feudalac
feudalac
12:16 28.02.2024.

Pravo pitanje bi trebalo postaviti; kome je u interesu da pušta snimke iz VAR sobe u javnost, Istri, Slaven Belupu, Varaždinu...??? Rijeci koja je prva na tablici, Dinamu koji je pobijedio ili hajduku koji je izgubio dva boda potpuno legalno i zasluženo!

DU
Deleted user
14:18 28.02.2024.

Sramotno za hajduk da na ovakav nacin hoce do titule

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije