Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠLO PREDALEKO

Nalazimo se korak od nezapamćenog linča u HNL-u. Postoje tri ključna rješenja za slučaj 'VAR soba'

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
27.02.2024.
u 22:37

A o interesu našeg ligaškog proizvoda zaista moraju brinuti svi, od Hajduka, Dinama, svih ostalih klubova, sudaca, saveza, medija, navijača... Odgovornost je podijeljena, a ne budu li svi akteri dali svoj doprinos, štetu ćemo dugo morati sanirati.

Komentara 31

MA
majeltomoguce
23:38 27.02.2024.

Malo istražite što je bilo nakon što je Hajduk igrao 1/4 lige prvaka protiv Ajaxa i zaradio brdo para i krenuo u strmoglavi pad nakon toga! To istražite pa mi odgovorite da lije Mamić kriv ili Nadan Vidošević i ostala Splitska dica? Mamić je smokvin list, krampus koji će kao zamaskirati sve loše u Hajduku. SRAMITE SE!

MA
majeltomoguce
23:30 27.02.2024.

Da li ste gledali utakmicu iz Varaždina? Da li ste primjetili kolkko je živčan bio sudac sa slike - sudac Jović? Ja nikada nisam vidio da je Jović onako mahao i tjerao sve od sebe - čovjek je pod takvim pritiskom Hajduka i zna da će mu secirati doslovno i dlake u nosu i tlak u loptama ... ovo je postalo neizdrživo što radi Hajduk! Pozivam suce da se okupe i započčnu neki oblik štrajka/prosvjeda! Ovo nije normalno što radi Hajduk!

NE
newform1
23:08 27.02.2024.

Vrlo jednostavno rješenje: zabranjena bilo kakva komunikacija sa sucem tijekom utakmice i poslije. Bit će puno kartona prve dvije utakmice i nakon toga će biti sve ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?