Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SAVEZA

Hajduk otkrio koji je odgovor dobio od predsjednika HNS-a. Evo što im je rekao Marijan Kustić

U Vodicama održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, nakon sjednice izjavu za medije dao Marijan Kustić
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.02.2024.
u 23:03

Također, tražili su Splićani očitovanje od Marijana Kustića i Brune Marića. Bijeli su objavili i kakav su odgovor dobili od predsjednika HNS-a.

Hajduk je 15 sati objavio na svojoj platformi Hajduk Digital TV-u. Splitski klub pustio je snimke iz VAR sobe sa subotnje utakmice u Varaždinu. Nogometaši Varaždina i Hajduka u susretu 24. kola HNL-a igrali su 1-1 (1-0). Domaće je u vodstvo doveo Leon Belcar (40), a izjednačio je Niko Kristijan Sigur (66). Glavni sudac utakmice bio je Fran Jović, a njegov pomoćnik iz VAR sobe bio je glavni VAR sudac susreta Ante Čuljak.

Također, tražili su Splićani očitovanje od Marijana Kustića i Brune Marića. Bijeli su objavili i kakav su odgovor dobili od predsjednika HNS-a.

- Poštovani g. Jakobušić,

primili smo na znanje vaš dopis vezan za snimke komunikacije sudaca iz VAR sobe koje su se pojavile u medijima.

Hrvatski nogometni savez reagirao je odmah po objavi tih snimki te je zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca koja je, kao što vam je poznato, neovisno tijelo.

VEZANI ČLANCI:

Također, HNS će podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, obradio i dostavio medijima. Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Hrvatski nogometni savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost.

Također, potpuno smo uvjeren da regularnost natjecanja nije dovedena niti će doći u pitanje niti objavom ove snimke, kao niti suđenjem u proteklim kolima.

Srdačan pozdrav, Marijan Kustić.

Ključne riječi

Komentara 20

MA
majeltomoguce
23:20 27.02.2024.

Oprostite, što je sporno u snimkama? I da li je Hajduk rekao kako je došao do njih? Ovo je ozbiljno, ovo može Hajduka izbaciti i lige! Neovlašteno su snimali i objavljivali da nešto dokažu - a dokazali su sam okolko su ***** završite rečenicu sami!

F3
franz 33
00:16 28.02.2024.

snimku prvi objavio dalmatinski portal, znači hajduk ima veze s tim. ako istraga ikad i bude nikad je neće objaviti. kao ni svastiku koju su crtali , nikad nije objavljeno službeno

TS
tsomething
04:57 28.02.2024.

Hajduk je vise dosadio Bogu i narodu sa svojim prituzbama, tuzbama i zalopojkama. Dok je voda na njihovom mlinu ne bune se niti najmanje a pokusavaju se prikazati kao nekakvi veliki pravednici i moralne vertikale. Mozda je najbolje obzirom na to da im je nogomet pao u drugi plan a sve oko njih su "teorije zavjere" neka izadju iz like i osnuju vlastitu ligu u kojoj ce oni sami kreirati politiku i pravila pa nek igradju do mile volje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije