Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO NA KOLODVORU

Anderson otišao iz Medveščaka za većim novcem

03.10.2014., Dom sportova, Zagreb - Kontinentalna hokejaska liga, 13. kolo, KHL Medvescak - Dinamo Riga. Matt Anderson, Mikelis Redlihs. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
02.12.2014.
u 11:00

Drugog najboljeg strijelca Medveščaka zamijenit će Kurtis McLean, donedavni napadač Jokerita

Nakon odigranih 36 od 60 kola hokejaši Medveščaka jako su daleko od doigravanja, za osmoplasiranim Lokomotivom zaostaju sedam bodova, i to uz četiri utakmice više. A treneru Dougu Sheddenu jučer je stigla još jedna loša vijest, ostao je bez drugog najboljeg strijelca, Amerikanca Matta Andersona. Razlog je bolja ponuda jednog KHL kluba, a zanimljivo – Anderson je već 10. igrač koji je ove sezone napustio brlog.

– Teško je biti konkurentan kada svake sezone iz temelja mijenjamo momčad, a igrači i tijekom sezone dolaze i odlaze – rekao je bek Medveščaka Saša Martinović prije nekoliko dana. I bio je u pravu, a Andersonov odlazak samo je dokaz tome.

– Htjeli smo da s nama ostane do kraja sezone, ali dobio je znatno veću ponudu. Igrači k nama dolaze zato što im dajemo mogućnost da zaigraju za skuplje klubove. Ako im to oduzmemo i ne dopustimo im da odu za boljim ugovorom, nitko više neće htjeti igrati ovdje – objasnio je sportski direktor Aaron Fox, koji je odmah reagirao i kao zamjenu za Andersona doveo Kurtisa McLeana, donedavnog igrača Jokerita.

>> Medveščak poražen od Dinama, presudili mu bivši igrači Ellison, Vesce i Linglet

Komentara 7

DE
denied
16:42 02.12.2014.

Stos je u tome da u hrvatskom hokeju nema konkurencije za khl.... Ili ces igrat sa strancima u jakoj ligi ili samo u hrvatskoj sa domacim klincima - ako hoces da klub uopce egzistira, moras igrat sa strancima.... Dok uu dinamu je velika konkurencija i imamo genijalne klince samo sto mamic gleda samo svoj novcanik i odmah ih proda i za to kupi nekog "instant" igraca.....

FU
FULL
07:42 03.12.2014.

Koliko pesimizma i komparacija??

PE
perfa57
11:25 02.12.2014.

Dinamo uporno nazivate legijom stranac, dok za Medveščak to još nisam pročitao. U čemu je štos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije