Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na krilima Dubrovčanki

Ana Konjuh odvela HTK Zagreb do naslova prvaka

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
20.07.2020.
u 14:16

Nisam odavno igrala hrvatsko prvenstvo, ali znam da sam u mlađim uzrastima nekoliko puta bila najbolja, kaže Ana

Tenisačice HTK Zagreba obranile su naslov hrvatskih seniorskih prvakinja. One su u finalnom susretu završnog turnira održanom na njihovim terenima pobijedile sastav Top Spina na način da su pri rezultatu 3:3 (u mečevima) imale bolju razliku setova - 7:6.

Pojedinačne su pobjede u dva seta postigle Ana Konjuh i Ita Habeković, dok je u parovima uvjerljivim trijumfom do boda došla kombinacija Ana Konjuh/Lucija Ćirić Bagarić. Zagreb je, dakle, do novog naslova stigao na krilima Dubrovčanki u svom sastavu: 22-godišnje i daleko poznatije Ane Konjuh i 16-godišnje juniorke Lucije Ćirić Bagarić.

- Lucija je odigrala odlično u finalu, ali i prije toga je bila izvrsna, u polufinalu smo također igrale skupa. Nisam odavno igrala hrvatsko prvenstvo, ali znam da sam u mlađim uzrastima nekoliko puta bila najbolja. I ono što je meni najvažnije: osjećala sam se dobro na terenu - poručila je Konjuh, za koju sezona počinje u kolovozu, ali vidjet će se na kojem turniru s obzirom na to da nije nastupala od veljače 2019. i da joj je određen prilično nizak zaštićeni renking - u nastavak sezone ući će kao 255. na WTA listi.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije