Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Alonso će propustiti utrku u Monte Carlu, jer vozi Indianapolis 500

Fernando Alonso
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
12.04.2017.
u 13:22

Dvostruki svjetski prvak (2005. i 2006.) teško se može pomiriti s činjenicom da vjerojatno i ove sezone neće biti konkurencija najboljima, pa je prihvatio ponudu za nastup na utrci Indianapolis 500 koja se vozi 28. svibnja

McLarenov vozač Fernando Alonso (35) loše je krenuo u novu sezonu. Španjolac je odustao u obje utrke u Australiji i Kini, a velika neizvjesnost čeka ga i u nastavku prvenstva.

Dvostruki svjetski prvak (2005. i 2006.) teško se može pomiriti s činjenicom da vjerojatno i ove sezone neće biti konkurencija najboljima, pa je prihvatio ponudu za nastup na utrci Indianapolis 500 koja se vozi 28. svibnja.

U McLarenu su samo slegnuli ramenima i popustili Alonsovoj želji bez obzira na to što se isti dan vozi Velika nagrada Monaka.

McLarenova momčad će vjerojatno za utrku u Monte Carlu angažirati Britanca Jensona Buttona kao drugog vozača uz Belgijca Stoffela Vandoornea.

Alonso će na Indianapolis Motor Speedwayju nastupiti za Andretti Autosport koji ima Hondine motore. Uz McLarenovog pilota na toj će utrci voziti bivših vozači formule 1: Juan Pablo Montoya, Takuma Sato, Alexander Rossi, Max Chilton, Sébastien Bourdais...

>>Hamilton poručio Vettelu: Rekao sam ti da ću te odmah uloviti

Komentara 1

KA
kažemja
17:58 12.04.2017.

Tko će onda voziti u Monacu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije