Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APSURD POSLA

Aaron Fox zaslužio je novac i od Dinama jer odabrao mu je 5 igrača

Aaron Fox
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
07.05.2014.
u 10:54

– Naravno da nam je žao što odlaze, ali to je naša realnost. Mi se jednostavno ne možemo boriti s budžetima bogatih klubova s istoka, a odlazaka će biti još - kaže Fox.

Sportski direktor Medveščaka Aaron Fox trebao bi dobiti veliku stimulaciju od Dinama iz Minska. Naime, Amerikanac je prošle godine sjajno odabrao igrače i doveo ih u Medveščak, a nakon što su odigrali vrlo dobru sezonu u Zagrebu, bjeloruski klub čak će petoricu medvjeda dovesti u svoj klub. Ugovore s Cheechooom, Ellisonom i Švarnyjem bjeloruski je klub potpisao prekjučer, a jučer i sa Charlesom Lingletom te Ryanom Vesceom. Podsjetimo, taj isti Dinamo Minsk završio je proteklu sezonu na zadnjem mjestu Zapada, s čak 39 boda manje od Medveščaka.

– Naravno da nam je žao što odlaze, ali to je naša realnost. Mi se jednostavno ne možemo boriti s budžetima bogatih klubova s istoka, a odlazaka će biti još. No vjerujem da s istim budžetom možemo složiti i bolju momčad za sljedeću sezonu – rekao je sportski direktor Fox i dodao:

– Pratimo mnoge igrače iz Amerike i Europe, pa čak i iz Rusije.

Zanimljivo, na odlasku petorke u Minsk Medveščak neće zaraditi ni euro.

– Ovaj period između sezona, do određenog datuma, za nas je nepovoljan jer najbolji igrači imaju klauzule koje ih štite pa odlaze bez naknada. Da su otišli u sezoni, onda bismo dobili odštetu – objasnio je Fox.

>>Šok za Medveščak: Cheechoo odlazi i to bez odštete!

Komentara 3

NE
neki
21:06 07.05.2014.

Neki ne mogu bez spominjanja Hajduka čak i na vijestima o Medveščaku. Zanimljivo! Zanima me koliki je honorar za to? Ima li bar za jedan kikiriki?

JA
JackRussell
14:59 07.05.2014.

Jel to taj veliki menadžer Gojanović sklapao ugovore da mu najbolji igrači odlaze bez odštete? Vidim da se ugledao na NK Hajdugove Split.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije