Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRBIĆ O LICENCIJAMA

A Maksimir ima tisuću natkrivenih mjesta?!

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
26.04.2014.
u 11:30

– Hajduk će dobiti licenciju, igrat će u prvoj ligi, a i na europskoj sceni. I to u Poljudu. Radi se o klasičnom treniranju mišića, no sve ćemo na stadionu dovesti u red – kazao je Brbić.

Nakon objave tko je sve dobio licencije za igranje u prvoj ligi i za igranje u Europi stvorena je prava drama. Najviše se naglašava da Hajduk nije dobio licenciju. Dušebrižnici su se počeli rugati vodstvu bijelih, ali predsjednik kluba Marin Brbić nije se uzbudio.

– Hajduk će dobiti licenciju, igrat će u prvoj ligi, a i na europskoj sceni. I to u Poljudu. Radi se o klasičnom treniranju mišića, no sve ćemo na stadionu dovesti u red – kazao je Brbić.

Počeo je nabrajati zašto Hajduk dobio licenciju i najavio rješenja:

– Otvorene su ponude za postavljanje videonadzora i držim da je to riješeno. Smiješna je priča o ugovoru za održavanje razglasa. Zbog čega mi sami ne možemo održavati razglas, a imamo zaposlenog električara? Ali neka, riješit ćemo i to. Oznake i putokazi isti su kao i uvijek. A fotodokumentacija o stanju travnjaka? Pa naš je travnjak svaki dan u medijima. A brojači nisu obavezni, a onaj tko ih nema platit će kaznu.

Naravno, bio je i sarkastičan. Opravdano.

– Pa da, i Lokomotiva ima brojače. Znam, teško je ispuniti taj uvjet, njihovi brojači nemaju propusnu moć za navalu navijača. Ma dajte... A što je s odredbom da stadion mora imati tisuću natkrivenih mjesta? Gdje su ta mjesta u Maksimiru? No, to se može zanemariti, to je tako. Sve je to apsurdno, ali sve ćemo riješiti.

>> Licenca za Prvu ligu odbijena Hajduku, Splitu, Osijeku...

Ključne riječi

Komentara 33

VU
vupora8
12:49 26.04.2014.

kmee,kmeee,kmeee:)

VR
vrbaZG
17:00 26.04.2014.

Brbiću, možeš li dati izjavu a da ne spomenes hrvatskog prvaka i najtrofejniji hrvatski nogometni klub? Same lože u Maksimiru primaju oko 1000 ljudi, a još toliko ima natkrivenih mjesta na sjevernoj tribini.

CB
cro_brezan
18:47 26.04.2014.

kmeeee, kmeee, kemeee.... Komunjaro daj se prmi posla pa napravi nešto više za taj Hajduku, nemoj politizirati i pametovati... Gdje ti igra Vukušić, Brbiću ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije