Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆE FOTKE

Žanamari Perčić pozirala u badiću. Pratitelji: 'Kako si lijepa'

Foto: Instagram
1/10
01.07.2023.
u 21:10

Žanamari je velika zaljubljenica u vježbanje i zdravu prehranu, što se vidi i na fotkama koje objavljuje na svojim društvenim mrežama. Isključila je mogućnost da se vidi koliko lajkova je fotka dobila, ali zato se vidi da je mnogo njenih pratitelja odlučilo ovoj lijepoj pjevačici ostaviti komentar.

Pjevačica Žanamari Perčić na Instagramu je objavila seriju fotografija s plaže. Perčić je bila odjevena u dvodijelni badić ružičaste boje, a pratitelji su mogli vidjeti njenu fit liniju koju održava svakodnevnim treninzima u teretani. Žanamari je velika zaljubljenica u vježbanje i zdravu prehranu, što se vidi i na fotkama koje objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Isključila je mogućnost da se vidi koliko lajkova je fotka dobila, ali zato se vidi da je mnogo njenih pratitelja odlučilo ovoj lijepoj pjevačici ostaviti komentar. 

"Aaaaaa vidi pločica od vježbanja.Sve utegnuto na max, jako dobro", "Zgodna", "Kako si lijepa" pisali su joj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

 Nedavno se pohvalila outfitom za večernji izlazak i otkrila kako je ovaj put nosila ravne sandale i objasnila je i zašto.  - Evo nek sam i ja izašla bez štikli. Kad započne Split park festival vade se ravne sandale iz ormara jer znam da neću brzo kući i da nema sjedanja - samo dobra zabava! - napisala je Žanamari uz fotografiju na kojoj pozira u crnoj pripijenoj haljini. U komentarima na Instagramu ubrzo joj se javila Nives Celzijus i rekla kako imaju istu haljinu, ali dodala je kako Žanamari ova haljina bolje stoji.  I ostali pratitelji su pohvalili look i divili se top formi u kojoj je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

- I bez štikli si top. Top! Samo uživaj. Bombaaaa! Imate nevjerojatnu ljepotu i jedinstveno privlačno i seksi tijelo - poručili su joj obožavatelji. Za fit liniju pjevačice zaslužni su redoviti posjeti teretani o čemu Žanamari redovito dijeli fotografije i videa na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

- S 15 godina sam prvi put ušla u teretanu, ali kroz život ta moja veza s teretanom je bila on and off. Znala sam je jako zapostaviti jer bi se dogodio život. Ali uvijek sam našla put natrag. Zadnjih sedam mjeseci je naša "veza" baš jako intenzivna. Viđamo se svaki dan, čini me sretnijom, mirnijom, zdravijom, snažnijom i samouvjerenijom. Idealna veza zar ne? - ispričala je prošle godine u travnju Žanamari u intervju koji je dala za net.hr. Otkrila je i kako izgleda njezina prehrana i kojim jelima se voli počastiti. 

- Gušt mi je jesti proteine. Pašu mi i tijelo mi ih voli. Na mnoge namirnice mi se tijelo pobuni. Ali eto žongliram s onima koje mogu jesti. Cheat hrana mi ne odgovara i od slatkog i pizze, na primjer, mi je fizički muka. Ne mogu doći sebi po par sati od takvog obroka, ali svejedno pojedem i to kad god ne stignem skuhat nešto konkretno. Našla sam pizzeriju od čije pizze ne patim kasnije. Pohvala kuharu tko god da je - rekla je. 

VIDEO Rade Šerbedžija došao u goste kod Nevena Ciganovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije