Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotica

Wow! Demi Moore (58) u Dubrovniku objavila fotku u crvenom badiću i potpuno raspametila obožavatelje

Foto: Instagram
1/12
28.08.2021.
u 21:00

U prirodnom je izdanju oduševila pratitelje. Mnogi su njih nisu mogli vjerovati da, čak i ako je fotka malo "popravljena", ipak tako sjajno izgleda.

Hollywoodska diva Demi Moore (58) samo je jedna od zvijezda koje su za ovogodišnji odmor odabrale Dubrovnik. U početku je bila neodlučna želi li pratiteljima na Instagramu, uz fotografije s ljetovanja, otkriti koju zemlju je posjetila. Mnogi su čak mislili da sunčane dane provodi u Italiji. No, fotografi su ju svojim objektivima uhvatili kako se sunča na terasi vile Agave. Glumica se odmarala i zabavljala s društvom, a na nekim fotkama vidi se kako uživa u knjizi i sunčanju.
No, njezina posljednja objava s odmora dobila je najviše lajkova jer Demi pozira u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu, kosu je sasvim raspustila, a na licu nema šminke. U prirodnom je izdanju oduševila pratitelje. Mnogi su njih nisu mogli vjerovati da, čak i ako je fotka malo "popravljena", ipak tako sjajno izgleda. Čini se kako je ona još jedna od žena koje iznova dokazuju da su godine, uz pravilnu prehranu i redovitu tjelovježbu, ipak samo broj. Nebitan broj.
Inače,
Podsjetimo, glumica je nedavno s kćeri Rumor snimljena na plaži u grčkom Mikonosu gdje je mamila poglede. Inače, kćer je dobila s bivšim suprugom Bruceom Willisom s kojim ima još dvije kćeri, Scout i Tallulah. U braku su bili od 1987. do 2000. godina, a i danas su ostali u prijateljskim odnosima.

 

Ključne riječi

Komentara 13

KA
kajgot
21:30 28.08.2021.

a dajte me najte,malo popravljena fotka,speglala je sve bore,pogledajte neki njen intervju uživo izbliza,izgleda ko gabi novak

SO
Sir Oliver
00:21 29.08.2021.

Evo i ja se raspametio, eto tako je zgodna, ma nikad joj ne bih dao vise od 65 god.

KU
kuramela
12:48 29.08.2021.

Hahaha, uobičajeni naslov, evo svi smo raspamećeni, ja ne znam gdje udaram,vjerojatno neću doći sebi danima,hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije