Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI I NOVE PJESME

Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku radi ljubavi, otkrila i kako je upoznala novog dečka

Vlatka Pokos
Foto: Instagram screenshot
1/9
16.04.2024.
u 20:30

- Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu!, rekla je o muškarcu kojeg je upoznala na letu za Dublin

Vlatka Pokos vratila se iz Irske i ponovno će živjeti u Hrvatskoj. Kako je otkrila u razgovoru za In Magazin, povratku u domovinu kumovala je ljubav. 

"Da! Meni nije nikad dosadno, vratila sam se u Hrvatsku.  Radim i na novim nekim pjesmama s jako mladom ekipom, imaju 21 godinu, i radim na još jednom projektu vezanom uz Europsko prvenstvo za ragbi koje će se održati u Makarskoj u šestom mjesecu‘‘, kaže, a priznala je i da je njezinom povratku u Hrvatsku kumovao frajer. 

‘‘Naravno da je‘‘, rekla je i priznala da je opet jako zaljubljena, no više od toga nije htjela otkrivati, osim pokoju sitnicu. 

‘‘Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu!‘‘, ispričala je, a evo i gdje su se upoznali. 

‘‘Na letu iz Dublina u Hrvatsku!‘‘, rekla je Vlatka i naglasila da ne bi dalje išl u detalje.

No što se tiče novih pjesama nije bila tako tajanstvena. 

‘‘Pa velika su mi očekivanja, mogu samo reći da sam upoznala dva sjajna mada repera/producenta/pjevača/autora. Jedan se zove Sharky i drugi se zove Giovanne. Prekrasni su dečki, baš uživam radit s njima, tako da su očekivanja velika, a vidjet ćemo ono što radimo kako će proć kod publike, ali totalno nešto drugačije, nešto što nitko od mene ne očekuje‘‘, otkrila je. 

‘‘Pa da, valjda će raspleti biti dobri! Kako si to lijepo rekao! Je, je, evo povod mog povratka je stvarno lijep to je zato što sam rekla da više nikad neću živjeti u Zagrebu, ali život me demantirao, tako to obično ide‘‘, zaključila je Vlatka. 

Podsjetimo, Vlatka se 2022. godine vratila kako bi se natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama', a nakon što je napustila natjecanje nije se vratila u Kanadu. Pokos je ostala u Hrvatskoj, a onda se otkrilo i kojim se poslom bavi. Pokos se tada, kako piše Slobodna Dalmacija, zaposlila u splitskom hotelu Ambasador. Vlatka je radila tijekom sezone na puno radno vrijeme, na tzv. concierge-usluzi.

Uprava ovog hotela upravo je nju izabrala za taj posao, jer, kako kažu, ima sve kvalitete potrebne za rečeni posao savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu i u "Ambasadoru": elokventna je i "oboružana" aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

 

Ključne riječi

Komentara 36

JO
JovanC
21:39 16.04.2024.

Povratak na pola godine onda opet odlazak tko zna gdje, pa red pljuvanja po Hrvatskoj pa opet odlazak tko zna gdje....pa povratak.....

AK
Aka
20:46 16.04.2024.

Koji je taj po redu?

V0
Vlaskoulicanec4.0
21:50 16.04.2024.

Ha, ha, ha... U Kanadu se nije vratila jer joj nisu produžili vizu. Concierge u hotelu je prevedeno na hrvatski recepcionist. A sada se zaljubila... I to čim je saznala stanje na računu dotičnog... Obična sponzoruša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije