Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Petite Marie

Vjekoslava Huljić na Interliberu predstavila novu knjigu: Za unuku Albu već smišljam priče i uspavanke

Zagreb: Vjekoslava Huljić na Interliberu predstavila novu knjigu
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/16
09.11.2022.
u 17:35

Novi roman Vjekoslave Huljić La Petite Marie, koji je izašao u nakladi Večernjeg lista je već 14. knjiga poznate spisateljice koja desetljećima piše za djecu, mlade i odrasle.

Novi roman Vjekoslave Huljić La Petite Marie, koji je izašao u nakladi Večernjeg lista, autorica je predstavila publici na Interliberu gdje je i potpisivala svoju novu 14. po redu knjigu koju je napisala. Najzrelija knjiga Vjekoslave Huljić,tako su njezin novi roman ocijenili brojni književni kritičari, među kojima i naša Bojana Radović, pa pitamo Vjekoslavu je li s ulogom bake sazreo i njezin književni rukopis.

- Možda sam najduže osmišljavala i čekala ovaj rukopis, imala sam već dugo radnju u glavi dok ju nisam počela pisati. Radnja se odvija u Splitu i Parizu i to je jedna obiteljska saga, riječ je o traganju za identitetom i korijenima, riječ je i o istinskoj ljubavi. Mislim da je dosta moćna i što se tiče ljubavi i potrage za identitetom. - rekla nam je. 

 

 

Na pitanje je li teže pisati za odrasle ili djecu, Vjekoslava nam kaže da je za nju to jednako. - Djeca su profesori na katedri iskrenosti i njih ne možeš prevariti, naravno ne možeš i odrasle. Jednako me veseli i jedno i drugo i pisanje za djecu i za odrasle- rekla nam je Vjekoslava koja je ovo ljeto postala baka malene Albe.

- Albi već stvaram i bajke i priče, brojalice i uspavanke i to mi je još jedan novi izazov. Život se promijenio na bolje otkako sam postala baka, sretna sam žena jer je Alba došla kao još jedna mjerna jedinica ljubavi u životu. - poručuje spisateljica.

 

Komentara 2

TR
Tripoli
19:01 09.11.2022.

Ova je zatrovala Hr glazbenu scenu s cajkušama....

ST
Stipan
18:29 09.11.2022.

Nitko nema djecu ni unuke osim ovih samozaljubljenih .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije