Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolo Mista

VIDEO: Folklor na Baby Lasagna način: Evo kako su Slavonci otplesali i zabavili pratitelje

Baby Lasagna
Foto: Promo
1/24
02.03.2024.
u 09:44

Ovih dana ne prestaje se pričati o Baby Lasagni, pobjedniku ovogodišnje Dore, a sada su njegovi obožavatelji bili spremni ići i korak dalje te otplesati kolo na njegov način.

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja Dora, Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić jučer se vratio u rodni Umag gdje su ga obožavatelji i mještani s velikim ovacijama dočekali. Oko ovog pobjednika ne stišavaju se reakcije, a u svibnju će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu. Društvene mreže bruje o njemu, a sada su na Facebook stranici HKGD "DUNAV" Vukovar pokazali kako izgleda kada se folklor pretvori u, kako oni kažu, Baby Lasagna ludilo. Kolo Mista pokazalo je kako pjesma "Rim Tim Tagi Dim" izgleda na njihov način, a pratitelje su oduševili što su oni pokazali i u komentarima. 

- "Ovo je vrh i fenomenalno! Pozivaju se svi članovi KUD-ova i obožavatelja diljem Hrvatske da snime dio plesa i da ga pošalju u grupu Baby Lasagna za podršku! Sretno!", "Bravo, svaka vam čast", samo su neki od dvjestotinjak komentara koji su se zaredali ispod ovog videa. 

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Baby Lasagna
1/6

 

Podsjetimo, Baby Lasagna ranije je govorio i kako ne razmišlja o odlasku iz Istre, a ljepotu svoje županije istaknuo je i kroz svoj spot za pobjedničku pjesmu Dore "Rim Tim Tagi Dim". Baby Lasagna je i prije finala Dore slovio za favorita, a on je sam rekao kako nije tako gledao na svoj nastup. Nedavno je zasjao i na prvom mjestu kladionica te mu se predviđa i pobjeda na Eurosongu. 

- Hvala! Hvala svima što ste glasovali. Ja sam uvijek išao sa stavom nije gotovo dok je gotovo. Tek je gotovo kad je gotovo, nisam uopće razmišljao o pobjedi. Ne znam hoću li moći večeras zaspati. Samo mi je bilo uvijek važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije navečer zaspati da sam dao sve od sebe - rekao je u šoku nakon proglašenja.

 

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barcelona85
11:21 02.03.2024.

Sta je ovo boga ti? Mene je sram radi njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije