Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Prije prvog snimanja tresle su mi se noge, a čim je krenulo, bilo mi je super

Foto: Nova TV
1/3
26.02.2018.
u 21:33

Dora Arar, najmlađa članica ekipe serije Čista ljubav na Novoj TV svojom je prvom ulogom na televiziji zaradila nominaciju za Večernjakovu ružu

Tkogod je barem jednom pogledao epizodu „Čiste ljubavi“ na Novoj TV, nije mogao ne zamijetiti preslatku Mašu koju je utjelovila Dora Arar. Ona ima samo devet godina, no pred kamerama se ponaša „kao velika“ i osvaja srca gledatelja. Svojom prvom ulogom na televiziji osvojila je nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji „Novo lice godine“.

Kakav je osjećaj stati pred televizijske kamere i glumiti u seriji?
Prvi put kad sam snimala, bila sam baš jako uzbuđena, čak i malo nervozna, prije prvog snimanja su mi se ‘noge tresle’ i bojala sam se da ću nešto zeznuti, ali kad je krenulo snimanje, skužila sam da mi je to baš super i da želim to raditi što više. Ta prva scena koju sam snimala bila je dosta zahtjevna i puno smo ponavljali tako da mi se želja za više snimanja ispunila! Sad sam se već potpuno navikla na snimanja, a najviše volim scene u kojima nemam teksta ili, najbolje, ako samo spavam.

Sviđa li ti se kad se vidiš na televiziji, imaš li tremu?
Nemam tremu kad se vidim na televiziji, jedino uvijek primijetim ako sam pogriješila u tekstu ili pokretu ili ako mislim da nisam bila baš dobra. 

S kim si se na setu najviše sprijateljila od glumaca?
Cijela ekipa mi je super i svi su baš dobri prema meni, ali s Jankom, Tarom i Olgom sam se najviše sprijateljila – s njima i najviše snimam. Puno se zezamo, nekad čak malo i pretjeramo.

Kako si uopće završila u seriji? Tko te potaknuo na to?
Kao i ‘pravi’ glumci, ulogu sam dobila na audiciji. U 4 sobe (koje vodi Darija Lorenci) na dramsku idem već nekoliko godina, a jednom nam je na dramsku došla ekipa castinga Nove TV. Pozvali su me da dođem na audiciju za ulogu u seriji koju planiraju snimati, prošla sam jedan pa drugi krug i – dobila ulogu!

Što kažu prijatelji kad te vide na televiziji i kako su reagirali kad si im rekla da ćeš glumiti u seriji?
Kad sam rekla prijateljima da ću glumiti u seriji, nitko to nije shvatio ozbiljno, odnosno nitko nije imao pojma kako će to velika uloga biti, mislili su da je to nešto malo i prolazno. Kad su me počeli redovito viđati na televiziji, svi su bili jako ponosni i zapravo iznenađeni. Ispočetka su me u školi neki čak znali tražiti da se slikam s njima! Među mojim prijateljima iz razreda uzbuđenje je brzo splasnulo i ja sam njima sad i dalje obična Dora iz razreda.

Pitaju li te prijatelji da im otkriješ što će se dogoditi u seriji?
Prije su me stalno ispitivali, ali ja sam znala da im ne smijem otkriti pa me više ne ispituju.

Što još voliš osim glume? Čula sam da voliš i plesati…
Da, jako volim plesati, bavim se jazz danceom i plešem u mini super grupi u Plesnim punktovima. Nedavno smo čak bili u Beču na natjecanju i osvojili treće mjesto. Još volim i pjevanje, stalno pjevušim po kući, ali nisam sigurna ide li mi dobro.

Voliš li ići u školu? Koji ti je omiljeni predmet?
Malo mi je bilo teško usklađivati snimanja i školu, ali sam odlična učenica. Omiljeni predmeti mi je tjelesni!

Čime bi se voljela baviti kad odrasteš – glumom ili nečim drugim?
Najviše bih htjela glumiti u mjuziklima tako da spojim glumu i ples, jedino još moram na pjevanju malo poraditi. Prije nego sam počela glumiti, jako sam željela biti modna dizajnerica pa bih mogla biti i glumica koja ima svoju liniju odjeće.

Koga ćeš povesti na dodjelu Večernjakove ruže?
Povest ću roditelje, baku i djeda i tete, od kojih jedna dolazi iz Londona i nosi mi haljinu koju ću obući za tu prigodu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije