Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najteža uloga

Uloga u filmu 'The C Word' podsjetila ju je na bolno djetinjstvo

Sheridan Smith
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
30.04.2015.
u 10:12

Zvijezda filma 'The C word' svoju posljednju ulogu smatra najtežom jer ju je podsjetila na bolnu prošlost od prije 25 godina kada je opaka bolest uzela bliskog člana njezine obitelji

Britanska glumica Sheridan Smith trenutačno igra najtežu ulogu u svom životu. U televizijskoj seriji "The C Word" Sheridan je utjelovila prijateljicu Lisu Lynch koja je 2013. godine preminula od raka dojke.

Osim bolnih sjećanja na prijateljicu, 33-godišnju glumicu neke scene vratile su u djetinjstvo u kojem je kao osmogodišnjakinja zbog opake bolesti izgubila brata

- Scene iz filma jako su slične situacijama kroz koje je prolazio moj brat. Bolest me naučila da cijenim život, brinem se o svojim voljenima i da budem zahvalna na svakom danu provedenom s njima - izjavila je glumica za Daily Mail.

Film "The C Word" ekranizirana je verzija knjige koju je Lisa Lynch napisala prije smrti. Glumica je oduševljenja koliko je njezina prijateljica bila hrabra bez obzira na tešku bolest s kojom je vodila bitku. Posebno ju je pogodilo to što Lisa nije dočekala završetak serije.

Ipak, nada se da će ova drama pomoći ljudima da otvoreno govore o bolesti koja iz dana u dan uzima sve više života. - Nadam se da će film podignuti svijest o toj teškoj bolesti jer ljudi koji se s njom nisu suočili knjigu vjerojatno neće pročitati, ali vrlo vjerojatno će pogledati film što će ih potaknuti da redovito odlaze na liječničke preglede - zaključila je Sheridan.

>>Izabrani najbolje i najgore odjeveni u 2004.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije