Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodjela nagrada

U žiriju 'Večernjakove ruže' Ksenija Urličić, Miroslav Lilić i Željko Matić

večernjakova ruža
11.10.2013.
u 16:24

Uz Večernjakov tim o dobitnicima prestižne nagrade odlučivat će dugogodišnji urednici

Pripreme za povratak Večernjakove ruže i dodjelu koja će se održati u ožujku 2014. godine već su počele. Revno se popisuju svi projekti i zvijezde koje su nešto ostvarili tijekom godine, a popis nominiranih bit će objavljen već u siječnju. U odabiru najzaslužnijih televizijskih, radijskih i glazbenih ostvarenja u 2013. godini pomoći će nam i stručni žiri. Uz Večernjakov tim stručni žiri čine Ksenija Urličić, Miroslav Lilić i Željko Matić. Dugogodišnja HTV-ova urednica, majka Dore i cijenjena TV stručnjakinja Ksenija Urličić bez dvojbe je prihvatila svoju ulogu te odmah izjavila kako zna da će se dobro zabaviti. Njezin kolega i legendarni televizijski voditelj i urednik s istim je veseljem reagirao na ponudu da bude dio povratničke Večernjakove ruže. Puno nije dvojio ni glavni urednik Radija 101 Željko Matić, sretan što će i radijska lica, tj. glasovi, biti nagrađeni za svoj trud. Uskoro će se znati i kategorije u kojima će biti objavljene nominirane osobe i emisije, a naravno, utjecaj na odluku o nominiranima, a kasnije i dobitnicima, imat će i naši čitatelji. Njihovi glasovi pribrojit će se onima stručnog tima kako bi zaista samo najzaslužniji bili nagrađeni Večernjakovom ružom. U nominacije će ući samo projekti započeti tijekom 2013. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije