Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katy Perry

"U djetinjstvu nisam smjela čitati nijednu knjigu osim Biblije"

katy perry
Foto: pixsell
1/3
04.05.2011.
u 09:47

- Nikad nisam imala djetinjstvo. Moji roditelji bili su strogi kršćani koji su mi branili baš svaki užitak, kaže Katy Perry

Katy Perry već je bezbroj puta opisala na koji je način strogi odgoj njenih roditelja, ortodoksnih kršćana, utjecao na njen životni put. Sve ono što su joj branili, danas konzumira u velikim količinama - slatkiše, psovke, seks, oskudnu odjeću, duboki dekolte, ironične pjesmuljke...

Pjevačica je u posljednjem intervjuu za američki W magazin otkrila još mnogo zanimljivih detalja. Primjerice, u djetinjstvu nije smjela gledati crtiće niti čitati knjige. Jedina knjiga koja je bila dopuštena bila je Biblija. No nikakve zabrane nisu mogli spriječiti Katy da dobije što želi, barem u kasnijoj dobi.

- Uvijek sam bila dijete koje je pomicalo granice, za sve sam imala pitanje - zašto? Moji roditelji dugo se s tim nisu mogli pomiriti, iako mi je otac rekao kako je znao da ću biti buntovnica još dok sam bila u majčinu trbuhu, ispričala je Perry.

- Nasreću, više me ne pokušavaju promijeniti, ali ni ja njih. Našli smo neki zajednički jezik, zaključila je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije