Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality zvijezda

Tin Mlivić (23) kupio luksuzan stan od 100 kvadrata u centru Hamburga: 'Platio sam ga u kešu'

Foto: Instagram
1/4
14.10.2021.
u 18:00

Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije uživanja u luksuznima restoranima i popularnim noćnim klubovima, a sada je podijelio i novost da je kupio svoju prvu nekretninu, stan u samom centru Hamburga.

Tin Mlivić, bivša reality zvijezda koja se proslavila u RTL-ovom showu "Tri, dva, jedan, kuhaj" i influencer otkrio je detalje o kupnji prve nekretnine. Iako ima samo 23 godine prije dvije godine preselio se u Njemačku, točnije u Hamburg gdje radi u jednoj bolnici, a njemački jezik savladao je u samo tri mjeseca.

Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije uživanja u luksuznima restoranima i popularnim noćnim klubovima, a sada je podijelio i novost da je kupio svoju prvu nekretninu, stan u samom centru Hamburga.

Influencer je za RTL otkrio kako je jako sretan što sa samo 23. godine svoju prvu nekretninu, a otkrio je i neke detalje među kojima i da je luksuznu nekretninu platio u kešu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TIN MLIVIĆ (@tin.mlivic)

-Stan ima 100 kvadrata i veliku terasu, a nalazi se u dobrom djelu grada. Cijena nekretnina u Njemačkoj neusporedivo je veća nego u Hrvatskoj, ali je drugačiji standard- rekao je Tin za RTL pa otkrio kako će urediti stan.

-Dvoumim se između dva stila. Ponekad želim dom urediti u stilu Louisa XVI., a onda me prebaci pa se odlučim za modernu varijantu, dvojba je teška. Ono što sigurno znam je da ću imati walk in closet, cijelu jednu sobu posvetit ću stvarima koje su meni bitne, odjeći i obući. Bacam se na renoviranje stana, ali to su slatke muke- dodao je Tin pa otkrio da vrijedno radi, napreduje i obrazuje se što mu se isplatilo.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

Ključne riječi

Komentara 6

IV
IvicaKerempuh
19:53 14.10.2021.

U kojem to dobrom dijelu Hamburga si nešto kupil štovani gospon Mlivić? Osim toga, nekretnine se u Njemačkoj ne plačaju u kešu, jedino ako se nešto plača na crno. Inače sve ide preko bankovnih računa.

TR
trabant7
18:41 14.10.2021.

Sad će finanzamt (porezna) pitat porjeklo keša.

LU
lupez
16:21 15.10.2021.

Sva gotovina preko $10 000 mora se ispitati podrijetlo novca. Tip sernja 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije