Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolege u šoku

Preminuo član domaćeg benda (52), posljednje dane proveo je na respiratoru: 'Otiš'o je s mirisima jutra'

Nastup grupe Vigor na Hrvatskoj noći u Frankfurtu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
14.10.2021.
u 15:31

-Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Beskrajno ćeš nam nedostajati - napisao je, između ostalog, u emotivnoj objavi frontmen grupe Vigor Mario Roth.

Basist i gitarist grupe Vigor Žarko Marinović Žare (52) izgubio je bitku za život. Tužnu vijest na službenoj Facebook stranici otkrio je Mario Roth, frontmen Vigora. 

"Otiš'o je s mirisima jutra"... Slomljeni smo i bez riječi.. Dragi naš Žare, HVALA ti za sve ove godine divnog prijateljstva.Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Beskrajno ćeš nam nedostajati... Obitelji želimo iskrenu sućut. VOLIMO TE" ❤ - poručio je pjevač u emotivnoj objavi ispod koje su se krenuli nizati izrazi sućuti. 

Nešto kasnije otkrio je i detalje o posljednjem ispraćaju voljenog kolege. - Dragi naši prijatelji i svi koji ste poznavali našeg Žareta, posljednji ispraćaj će se održati sutra u 15 sati na groblju u Ladimirevcima🙏 - otkrio je Roth. 

Iako kolege iz benda nisu otkrili uzrok smrti portal Zagreb.info javlja da je Marinović preminuo od posljedica zaraze koronavirusom. Izvori bliski glazbeniku otkrili su i da nije bio cijepljen, a da mu se stanje pogoršalo protekli vikend nakon čega su ga priključili na respirator. 

18.2.2016.,Zagreb - Promocija albuma grupe Vigor u klubu Green Gold. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena'

 

 

Komentara 21

Avatar drug Joža
drug Joža
17:55 14.10.2021.

Smanjuje se broj antivaksera...sve u skladu s očekivanjima

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:06 14.10.2021.

Sućut obitelji i prijateljima. Naglašeno je da je umro od korone i da nije bio cijepljen. Kako to da nema objavljenih uzroka smrti za neke druge poznate osobe, preminule u zadnjih godinu 10-ak mjeseci, a koje su bile relativno mlade i iznenada preminule?

TM
trade_mark
16:37 14.10.2021.

aha, nije bio cijepljen. šteta. :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije