Naslovnica Showbiz Clubbing

Tiani je novo lice na hrvatskoj i londonskoj glazbenoj sceni

Tiani svoju glazbu definira kao kombinaciju popa, soula i elektronike. Kroz stihove najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizvjesnosti u vezama, a u prvom singlu"All of Me" opisuje emocionalnu emancipaciju
26. studenoga 2017. u 18:13 1 komentara 1164 prikaza
Pogledajte galeriju 1/4

Tiani je sasvim novo lice na glazbenoj sceni. Nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu te studiranja na najprestižnijim svjetskim glazbenim institucijama kao što su United World College (Duino, Italija), Berklee (Boston, SAD) i Institute of Contemporary Music Performance (London, UK), ova 27- godišnjakinja rođena u Puli, a odrasla u Rovinju napokon je odlučila javnost upoznati s autorskim pjesmama.

Teški trenuci Neda Ukraden u suzama: Nekada mama ne zna ni moje ime, ne zna ništa

Tiani svoju glazbu definira kao kombinaciju popa, soula i elektronike. Kroz stihove najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizvjesnosti u vezama, a u prvom singlu"All of Me" opisuje emocionalnu emancipaciju i prihvaćanje stava koji ne poznaje strah Radi se o prvoj pjesmi u nizu 4 singla koji istražuju tajne, neizrečene osjećaje te istovremeno osobni rast u ljubavnoj vezi.

Naš poznati glazbeni kritičar i urednik HR2, Zlatko Turkalj, preslušao je Tianin rad a prilikom premijere pjesme „All of Me“, svojim osvrtom dao je vjetar u leđa mladoj glazbenici: Tiani u svojim pjesmama sjajno povezuje modernu pop jazz produkciju sa svojim senzualnim vokalom što kod slušatelja već na prvo slušanje izaziva znatiželju odnosno zanimanje. Njezini najjači aduti, produkcijska jednostavnost, vokalna sugestivnost i melodičnost, predstavljeni su u pjesmi „All of me“.

Riječ je o pjesmi u kojoj je Tiani kao autorica skladno povezala svoju nježnost, glazbenu eleganciju, samouvjerenost i odlučnost moderne žene. Svojim glazbenim stavom kojeg predstavlja i kroz svoj vizualni dio Tiani je na najboljem put velikog i zasluženog uspjeha.

Zanimljivo je da Tiani jedna od rijetkih hrvatskih glazbenica koja je predstavljanje prvog singla doživjela, osim u hrvatskom radijskom eteru, i u engleskoj medijskoj blogosferi! Naime, njenu pjesmu „All of me“ predstavio je „A&R factory“ - londonski blog specijaliziran za predstavljanje i otkrivanje novih talenata, koji je proglašen Top10 u Engleskoj i Top100 u svijetu u području glazbe!

Ovaj blog ponajviše prate ljudi iz glazbene industrije, producenti, veliki i mali diskografi, publisheri te tvrtke za menadžment glazbenika a dnevno dobiju više od 2.000 pjesama uz molbu za predstavljanjem. Tiani se našla u samo nekoliko odabranih čiju je pjesmu predstavio „A&R Factory“ i to uz riječi - zamislite mix Adele i Chvrches!

Uz A&R Factory, Tianinu novu pjesmu predstavio je i britanski NoFilter Magazine. S obzirom da već niz godina živi na dvije adrese, Tiani piše na engleskom jeziku na kojem je i stekla diplomu iz songwritinga. Utjecaji Londona vide se i u produkciji, kao i u činjenici da su na"All of Me" radili i njezini engleski kolege Kate Lomas i Guy Britton koji potpisuju uspješnice kao što su Ecstasy i This Kind of Life. Za samozatajnu Tiani glazbeni put tek počinje a ako je sudeći po prvim koracima, čini se da će on biti više nego uspješan.

Stigle i ponude za brak Kratak, ali zavodljiv ples Jelene Rozge zaludio njene obožavatelje Petra Kovačević Hrvatska pjevačica: Marihuanu je Bog stvorio, tko je Vlada da kaže da je Bog u krivu Pjesma i spot Vanna i Zsa Zsa: Dva genijalna vokala u novoj pjesmi Ante Pecotića
Financije
Vrhunska edukacija
Kako primijeniti EXCEL® na konkretnim poslovnim zadacima?

A1 izdvaja za Vas