Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigle i ponude za brak

Kratak, ali zavodljiv ples Jelene Rozge zaludio njene obožavatelje

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
24.11.2017.
u 10:24

Pjevačica je na Instagramu objavila kratki video u kojem pleše, a svi su primijetili kako je u prvom planu njeno bujno poprsje

Obožavatelji Jelene Rozge, a samo je na Instagramu 201 tisuća pratitelja, jedva su dočekali kratki video koji je pjevačica objavila na ovoj društvenoj mreži.

U kratkom i dekoltiranom topu Jelena je zaplesala. Iako video traje tek nekoliko sekundi, Instagram joj se užario od komentara, a pale su i neke bračne ponude.

 

 

Op op! 😘 #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Otkako je prekinula zaruke s violončelistom Stjepanom Hauserom, njeni obožavatelji ohrabrili su se i uz komplimente je uglavnom pitaju i hoće li se udati za njih.

– Jelena, mogu li te ja oženiti – pisalo je u jednom komentaru. Drugi je komentar bio pun pohvala za Jelenin styling i šminku. 
– Jele, konačno si se prestala motati u one stolnjake, trebala bi češće tako šminkati oči jer izgledaš moćno – piše obožavateljica. 

1/15

Komentara 5

Avatar Hazl113
Hazl113
11:19 24.11.2017.

Četrdeset i jedna su joj godine tek.

GV
golub Vaso
11:08 24.11.2017.

sa šezdeset godina će izaći iz ormara

IP
info_punkt
12:21 24.11.2017.

ponuda za brak baš ne bi pala, ali za jedan seks na eks bi, uvijek. Premda, djeluje mi nekako njonjava skroz, nema vatre u njoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije