Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Tatjana Jurić prisjetila se dodjele na kojoj je osvojila nagradu za najbolje novo tv lice: 'To je ta frizura'

Tatjana Jurić
Foto: Promo
1/36
22.03.2024.
u 18:00

Tatjana je na svojem Instagram storyju podijelila naslovnicu Ekrana na kojoj je fotografija voditeljice s Goranom Milićem i Sanjom Doležal. Radi se o dodjeli medijske nagrade za 2004. godinu.

Voditeljica Tatjana Jurić (42) na svojim se društvenim mrežama prisjetila dodjele Večernjakove ruže iz 2005. godine. Tatjana je na svojem Instagram storyju podijelila naslovnicu Ekrana na kojoj je fotografija voditeljice s Goranom Milićem i Sanjom Doležal. Uz fotku, Tatjana se osvrnula na svoju frizuru. Naime, voditeljica je tada imala izrazito kovrčavu kosu.  - To je ta frizura, iz 2005. godine - napisala je Jurić. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, svečana dodjela Večernjakove medijske nagrade 2005. godine odvila se 18. veljače u Kineskom paviljonu na Zagrebačkom velesajmu. Nagrada se tada dodjeljivala u 13 kategorija, a nagrađeni su bili najistaknutiji u 2004. godini. Tatjana je te godine osvojila nagradu za najbolje novo TV lice, Sanja Doležal je bila najbolja TV voditeljica, a Goran Milić najbolji TV voditelj. Najboljim filmom proglašen je film "Duga mračna noć" Antuna Vrdoljaka, najbolji glumac bio je Goran Višnjić, a glumica Darija Knez. Najbolja licencna emisija bio je Milijunaš, a tv emisija "Latinica". Što se glazbenih nagrada tiče, medijska nagrada za najbolju grupu pripala je Parnom Valjku, kao pjevač se istaknuo Boris Novković, a kao pjevačica Ivana Banfić. Najbolja radijska voditeljica bila je Sonja Šarunić, a voditelj Davor Dretar Drele.

Dodajmo da Večernjakova ruža ove godine slavi jubilarni 30. rođendan, a svečana dodjela zakazana je za sutra, 22. ožujka u zagrebačkom HNK. Nagrada će se dodijeliti u osam kategorija: digitalna ruža, glazbenik, glumačko ostvarenje, novo lice, radijska emisija, radijska osoba, televizijska emisija i televizijska osoba godine. No 30. rođendan ipak zaslužuje nešto posebno, a tu je nagrada za životno djelo. Tko je osvojio srca publike te tko će ponijeti prestižnu crvenu statuu s potpisom umjetnika Ivice Propadala možete pratiti i na Prvom programu HTV-a sutra od 20.15. Program će voditi Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a uz dodjelu nagrada očekuje se i glazbeni spektakl u kojem će nastupiti brojni glazbenici. 

VIDEO Ministar Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura 

 

Komentara 2

SE
Separator
18:25 22.03.2024.

Rijetko antipatična osoba.

Avatar volim fritule
volim fritule
21:35 22.03.2024.

mojmira još gora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije