Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17 zajedničkih godina

Tatjana i Goran preživjeli su preljub i vjenčali se nakon 10 godina, a onda se sve raspalo

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović
Foto: Press Association/Pixsell
1/14
17.10.2023.
u 09:03

Nakon 17 zajedničkih godina, uspona i padova u ljubavi, odluka o razvodu naposljetku je došla sporazumno

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (52) objavio je na svom Instagram profilu da tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović (45) od koje sada traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Pobjednik Wimbledona svoju bivšu suprugu Tatjanu prvo je vidio na naslovnici časopisa, nakon čega se jako trudio doći do njezina broja. Naravno, pošlo mu je to za rukom i već za nekoliko mjeseci pronašli su ljubav. 

Doček Nove godine u Dubaiju za Tatjanu je bio poput bajke jer je na tom putovanju dobila zaručnički prsten. Nedugo nakon toga započeli su i zajednički život, uživali u putovanjima i vlastitim uspješnim karijerama.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović
1/15

Godine 2004. kao kruna njihove ljubavi stigla im je i kćiZbog svega, Tatjana je odustala od karijere i posvetila se majčinstvu dok se Goran upustio u poduzetništvo. Nedugo nakon toga njihova su se imena u javnosti počela povezivati s drugim osobama, no oboje su to demantirali. Tri godine poslije kćeri dobili su i drugo dijete, sina.

Iako je sve sada izgledalo idilično, Hrvatsku je protresao skandal zbog Goranova preljuba s voditeljicom Vanjom Halilović.  Snimljeni su kako tijekom noći izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića. U tom su se stanu našli i na Valentinovo, a fotograf ih je uhvatio te su na posljetku fotografije objavljene u jednom tjedniku. Nakon toga, Tatjana ga je nakon žestoke svađe izbacila iz stana. 

Nakon toga, tenisač se ispričao Tatjani javno.

– Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih. Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam je povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti. U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim ni prema kome osim prema Tatjani i našoj djeci nakon svega što se dogodilo. Svi ostali sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako, kao i ja, sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda – kazao je bivši tenisač u javnoj isprici Tatjani koja mu je navodno odlučila oprostiti te su se preselili u Sjedinjene Američke Države. A tamo su se odlučili i vjenčati nakon 10 godina. Skromna ceremonija, na koju je par stigao u crnom Bentleyju, održana je u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea (Sveta Marija Zvijezda Mora) u San Pedru. Osim Tatjanine kume Sanje Duggan u pratnji Frane Barbierija te Goranova kuma, vlasnika kluba People’s Petera Balova, zamijećena je samo Tanjina najuža obitelj – majka Mira Pogačić, brat Igor i sestra Ivona. Goranovih roditelja Srđana i Gorane te sestre Srđane nije bilo. 

VEZANI ČLANCI

Iz SAD-a su se vratili nakon šest mjeseci, no nedugo nakon toga potresao ih je još jedan skandal kada su mediji počeli brujiti o Tanjinoj vezi s nogometašem Markom Šimićem. Počelo se tada pisati i o financijskim problemima, a u medijima se nagađalo kako je Goran svoju imovinu prepisao upravo na Tatjanu.

Izvori bliski paru počeli su pričati kako već dugo ne žive kao muž i žena te da su samo u prijateljskom odnosu, a odluka o razvodu naposljetku je došla sporazumno nakon 17 zajedničkih godina.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
10:20 17.10.2023.

Goran je pravi hrvat I strastveni hrvatski muškardin.

Avatar Aurel
Aurel
09:59 17.10.2023.

tužan i jadan kraj "velike" ljubavi. ovako se povlačiti po novinama i sudovima za šaku dolara zaista nije baš dostojanstveno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije