Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne slažu se

Sve lošiji odnos Ane i Alena iz 'Braka na prvu': 'Molila sam te samo da me pustiš...'

Foto: RTL
1/31
20.02.2024.
u 18:30

Ugledavši fotografiju s vjenčanja, Alen je mislio da je sad dobra prilika za ispriku. Rekao je Ani da ju nije htio povrijediti. Ana kaže da za nju isprika bez razgovora ne vrijedi

U showu 'Brak na prvu' pratimo odnos kandidata Alena i Ane. Gotov je medeni mjesec i parovi se vraćaju u Zagreb, svaki par u svoj stan. Ugledavši fotografiju s vjenčanja, Alen je mislio da je sad dobra prilika za ispriku. - Trebamo početi ispočetka u novom prostoru. Ispričavam ti se još jedan put. Nemam što skrivati. Žao mi je što je tako ispalo... - rekao je, no Ana ga je opet prekinula.
Rekao je Ani da ju nije htio povrijediti.

- Htio sam ti se ispričati za ono sinoć. Žao mi je, nisam te htio povrijediti. Ako mi to možeš oprostiti, bilo bi mi stvarno drago. Ne želim nikoga povrijediti. Ne želim tvoje suze. Želim da, ako ništa drugo, budemo u dobrim prijateljskim odnosima. Ako mi možeš oprostiti, bilo bi mi jako drago - izjavio je, no njegova 'supruga' nije htjela ispriku pred kamerama. 

VEZANI ČLANCI:

- Sinoć sam te molila da me pustiš i da pričamo kada se vratimo kući. To te molim i dalje. To ćemo razjasniti kada dođemo kući -  odgovorila mu je. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Alen je samo rekao:  - Dobro.
Ana kaže da za nju isprika bez razgovora ne vrijedi

- Isprika bez razgovora ne vrijedi. Neće izvući ništa iz ovoga ako samo kaže oprosti - komentirala je situaciju pa dodala da misli da je Alen nesigurna osoba: - Mislim da je dosta nesigurna osoba. To sam mislila za sebe i još mislim, ali on je nesigurniji od mene. 

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Komentara 5

DU
Deleted user
05:58 29.02.2024.

Kako su ljudi u biti licemjeri, kad traze partnera traze ono sto im se svidja a Alenu bi se trebala svidjati odoboa koju gledatelji vole.

DU
Deleted user
14:44 21.02.2024.

Inace ove zesone los izbor djevojaka osim Tamare i Renate.Najbolji decki Filip i Alen.Samo kod Alena me smeta sto si dozvoli maltretiranje ove Ane.Ona ga ne pusta na miru.Daj makni se vise od decka.

DU
Deleted user
08:26 21.02.2024.

Ana je naporna pravi se jako vazna, a decku nije do koljena.Rekao joj istinu da se cura ne zanosi.Podrska Alenu,eksperti su ga namjerno zeznuli sa ovom osobom.Kao nije vazan izgled a nisam uocila ni neku dobru dusu kod nje.Za mene potpuno negativna osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije