Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIRATI

Svaka dobra pjesma ima svoju publiku

Pirati
Foto: Promo
1/2
17.04.2018.
u 17:38

Sve popularnija grupa našla je svoj recept za uspjeh

Piratima se u posljednje vrijeme stalno smiješi sreća, a čini nam se da će tako biti i s novim singlom. Pronašli su svoj recept za hitove i s odlično uigranim timom kojeg čine Denis Dumančić kao autor glazbe, teksta i aranžmana, Fayo kao autor teksta, a aranžmana Luka Kovačić i Denis Dumančić nedavno su nam predstavili novi singl "Da je sreće".

Prethodni singl „Godina za godinom“ je prošao odlično i kod publike i na radijskim postajama. Kakva su očekivanja s novim singlom „Da je sreće?

"Godina za godinom" je svakako jako lijepo prošla, zato smo se i nadovezali sa sličnim ritmom i osjećajem u novu pjesmu "Da je sreće." Smatramo da svaka dobra pjesma ima svoju publiku, tako će i "Da je sreće" sigurno imati dobar feedback.

U svibnju slavite petnaest godina postojanja na estradi. Pripremate li neko veliko slavlje, koncert?

Pripremamo naš veliki koncert u Velikoj Gorici, jako lijep i sadržajan program, produkciju i puno gostiju iznenađenja. Ovim putem i vas pozivamo svakako.

Nedavno ste nastupili s Nedom Ukraden na njezinom velikom koncertu u Lisinskom povodom pedesetogodišnje karijere. Kako vam je bilo? Koga biste vi ugostili da je vaš pedeseti rođendan karijere?

Lisinski s Nedom je bio jako buran i zanimljiv, imali smo čast pratiti i gostovati na jubilarnom koncertu, što je za nas veliko priznanje da između ostalog i jako dobro uživo sviramo. Puno posla, ali iza nas je ostalo jedno veliko iskustvo koje ćemo zadugo pamtiti. Koga bi ugostili? Pa kad budemo slavili daj bože 50 godina karijere bit će sigurno ludo i maštovito.

S kim biste još voljeli nastupiti?

A ima tu puno planova, ali ne volimo ih odati, bar ne dok je zec u šumi.  :) Već su nam se do sada dogodile zbilja sjajne suradnje tako da neka tako ostane i nastavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije