Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potez očajnika

Stanković jumbo-plakatima zove Balaševića u goste

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
16.01.2019.
u 18:55

- Bio sam kod njega doma prije petnaestak godina, sve smo dogovorili i onda je odjednom odustao. Poslije sam pokušavao još nekoliko puta doći do njega, no supruga ili menadžer nisu me puštali dalje, do Đoleta nisam došao, priča Stanković

Urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković jumbo-plakatima poziva u goste Đorđa Balaševića kojeg čeka u gostima već 15 godina., pišu 24 sata gdje možete vidjeti natpise postavljene na cestama.

-Ma i ako Đorđe Balašević kaže 'ne' ili uopće ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj glazbeni idol, rekao je Aleksandar Stanković . Iako bi se reklo  da je to bio potez očajnika, Stanković je jednostavno stjeran u kut pa je riskirao s neobičnom pozivnicom pa 'kol'ko košta, da košta'.

- Ne smijem reći koliko je koštalo - kratko nam je rekao Stanković, a nije javno obznanio niti tko je platio oglase.

Još jedna patnja mu je glumac Rader Šerbedžija koji se isto nije odazvao pozivu u goste popularne nedjeljne emisije.  Trudi se godinama, ne može se reći da nije pokušavao, bio je uporan poput maratonca. Otkrio je te dugogodišnje muke:

- Bio sam kod njega doma prije petnaestak godina, sve smo dogovorili i onda je odjednom odustao. Poslije sam pokušavao još nekoliko puta doći do njega, no supruga ili menadžer nisu me puštali dalje, do Đoleta nisam došao.

U potpisu plakata piše Mia Radenković, iz pjesme "Ljerka".

- Ta, poslije ide Uobraženković. To sam namjerno napravio, ne znam, možda misli da sam uobražen pa zbog toga ne želi doći u emisiju - strepi od najgoreg Stanković. Voditelj je izjavio kako je odrastao uz Balaševićeve stihove.

- Pa dijete sam uspavljivao njegovim pjesmama, bio na koncertima u Kerempuhu, Areni, u Ljubljani, zaljubljivao se uz njega... Plakatom sam mu želio poručiti da mislim na njega - zaključuje Stanković.

Pogledajte video s Cirque du Soleilom:

Ključne riječi

Komentara 47

PR
prajdali100
19:28 16.01.2019.

Da li itko od odgovornih sa HRT prati koje je goste u zadnjih godinu dana Stanković pozivao i tko je radio očajne priloge za tu nakaradu od emisije. Hvala.

PR
prajdali100
19:25 16.01.2019.

Imaš ti Stankoviću još puno idola iz Srbiju.Vjerujem da bi bio najsrećniji da pozoveš Vulina u emisiju.Procvjetao bi.Ali, i Komšić će dobro poslužiti.A mi sve to plaćamo....Srećom tu očajnu emisiju godinama ne gledam.

Avatar Tito
Tito
19:03 16.01.2019.

Hahahaha neće ni Đorđe da ga spašava. Ajde malo na građevinu traže skelara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije