Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANI INTERVJU

Aleksandar Stanković: BiH je još uvijek moja domovina

Aleksandar Stanković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.01.2018.
u 21:32

HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković kaže da nije jugonostalgičar te da je po političkom uvjerenju 'socijalist'

BiH je moja domovina još uvijek. Ja sam živio u tom uvjerenju 26 godina i uvjerenja ne mijenjam lako. Ja sam sentimentalno vezan za BiH, rekao je voditelj Aleksandar Stanković u večerašnjem Pressingu na N1 televiziji.

Kaže da nije jugonostalgičar te da je situacija u Bosni i Hercegovini dosta loša.

– Meni je žao, ali tri relativno homogenizirana naroda nikako ne nalaze zajednički jezik, a ljudi glasaju za nacionalne stranke – kaže on.

Na pitanje što je po političkom uvjerenju, odgovara: "Socijalist!'

Novinarski uzor mu je Goran Milić, a u svojoj emisiji volio bi ugostiti Đorđa Balaševića te Radu Šerbedžiju.

Za Kolindu Grabar-Kitarović kaže kako je relativno uspješna predsjednica, dok mu je Zoran Milanović razočaranje. Za Milorada Dodika kaže kako se nakon gostovanja u njegovoj emisiji nisu rastali u sreći te da se nada kako će se ponovno vidjeti i nastaviti gdje su stali.

Nova srbijanska premijerka Ana Brnabić iznenadila ga je izjavom o Srebrenici te za nju pokazuje "palac dolje".

Komentara 156

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
21:44 10.01.2018.

Daj učini nešto za Hrvatsku pa lijepo odseli u BiH ili kamo god hoćeš... Jednostavno nestani ! Koje bi to bilo olakšanje za Hrvate !!!

Avatar Terra
Terra
22:03 10.01.2018.

Ha ha ha....veli Aca sa koliko ono plaćom u Hrvatskoj (10-12-15 tisuća kn?) da je socijalist po političkom uvjerenju. Cirkus. Svi ovakvi likovi kao Aca vole Čegevaru kretena, nose ga na majicama, a nitko ne emigrira na socijalističku Kubu gdje vladaju njegovi drugovi i suborci, svi hoće u trulu buržoasku Irsku, Njemačku, Englesku, Švedsku i SAD koje uopće ne slijede tekovine revolucije! Ha ha ha, Pa kako Aco ne odeš živjeti taj socijalizam na Kubu ili Venezuelu recimo?! Podsjeća me na one razmažene glumačke i pjevačke zvijezde iz Amerike, koje su cmoljile po društvenim mrežama da ako Trump pobijedi da idu van iz SAD-a. Kad su ih pitali kuda? Nitko nije spomenuo da idu u susjedni Mexico na primjer, svi bi u Kanadu....tako i Aca glumi socijalistu u HR sa vječnim poslom na Htv-u , za 4 emisije mjesečno dobije hrpu love, nije da ne radi, radi on, ali sve je to luk i voda od emisije u udarnom termini. Predvidljiv tip sa predvidljivim drugovima socijalistima većinom na državnoj sisi, čitaj proračunu....Cirkus koji likovi...

DU
Deleted user
21:58 10.01.2018.

nebi mu uzeo pravo na hrvatsko ili bilo koje drugo drzavljanstvu..ali..raditi na javnoj drzavnoj tv..i s.rati..to sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije