Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštro

Srpski mediji napali Severinu, uhvatili se putovnice!

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
06.12.2019.
u 19:25

Navode da pjevačica djetetu ne da putovnicu, te ga time sprječava da ide na odmor sa školom ili posjeti rodbinu koja ne živi u Hrvatskoj.

Srpski mediji koji su donedavno pisali doista pozitivno o Severini, sada su, čini se, okrenuli ploču. Naime, odlučili su se raspisati o putovnici malog Aleleksandra.

Navode da pjevačica djetetu ne da putovnicu, te ga time sprječava da ide na odmor sa školom ili posjeti rodbinu koja ne živi u Hrvatskoj.  

Milan Popović je ranije rekao kako će Aleksandar živjeti u Hrvatskoj, točnije na Horvatovcu u Zagrebu gdje je poduzetnik izgradio dom. Rekao je da dijete nema srpsku putovnicu.

"Nevjerojatan potez Severine nikome nije jasan, pogotovo jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmjenjivali taj pasoš - kada god bi s djetetom netko od njih putovao van Hrvatske. U nedostatku normalnih objašnjenja, ovo se jedino može tumačiti pokušajem sabotiranja odluke suda koji je presudio da je ona nemarna majka i dodijelio Aleksandra ocu na staranje" pišu srpski mediji koji tvrde da pjevačica "želi napakostiti bivšem suprugu" i da mu je uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji. 

Popović je kazao kako bi volio da sva trojica njegovih sinova idu u istu školu.
- Imam tri sina i volio bih da sva trojica idu u istu školu, a kako sada stvari stoje, ta će škola biti u Zagrebu - rekao je Popović.

 

Komentara 47

Avatar Matija22
Matija22
19:35 06.12.2019.

Hrvatske novinare bi trebalo zanimati kako je taj iz Srbije dobio domovnicu i kako može živjeti u hrvatskoj strani državljanin od kud mu domovnica i ko mu je to nabavio?

BU
burza
22:56 06.12.2019.

Dajte vise dosta o njoj dosadili ste bogu i vragu sto je zskuhala nek sama rjesava a ne da nas maltretirate imamo mi dosta svoih problema

DM
dmaravi5
08:53 07.12.2019.

zaključak, kao što sve naše sponzoruše koje su u vezama sa srbima dođu roditi u hr, kao što sve sponzoruše nogometaša iz južne amerike, afrike i dr. presele udajom i njihove obitelji u hr (porodiljne naknade, eu putovnica, još uvijek sigurna europa , socijalni, školski i zdravstveni standard) tako se i milan odlučio za hr. nastavak slijedi. eto mu uskoro i druge žene i djece. toliko o lošoj hrvatskoj državi i boljem stanju u ''regiji''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije