Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni par

Srpski glumac podijelio fotografiju hrvatske glumice, ona pozirala u badiću i istaknula trudnički trbuščić

Foto: PA/Pixsell
1/8
02.08.2023.
u 16:23

Stefan Kapičić i Ivana Horvat Kapičić zajedno su već deset godina, a zaljubili su se na setu serije "Zora dubrovačka"

Poznati srpski glumac Stefan Kapičić (44) i njegova supruga, hrvatska glumica Ivana Horvat Kapičić (34), uskoro će još jednom postati roditelji. Vijest je izvor blizak paru  potvrdio još u travnju, a srpski glumac sada je podijelio novu fotografiju naše glumice na bazenu na kojoj ona pozira u kupaćem kostimu, a istaknula je i svoj trudnički trbuščić.

Objavu je podijelila i glumica na svom Instagram Storyju. 

– Ivana je ponovno u blaženom stanju, ali još uvijek se ne zna hoće li dobiti sina ili kćer. Glumica se dobro osjeća i trudnoća prolazi u najboljem redu – rekao je izvor još u travnju za srpski Blic.

VEZANI ČLANCI

Inače, Stefan i Ivana zajedno su već deset godina, a svoju su ljubav okrunili brakom u studenome 2017. godine. Tri godine kasnije na svijet je stigao i njihov sin Ivan koji se neizmjerno raduje mlađem bratu ili sestri. Glumački par već dulje živi u Americi, a u Hrvatsku su uspjeli doći prije nego što je cijela situacija s koronavirusom poprimila ozbiljne razmjere. 

Zaljubili su se na setu serije "Zora dubrovačka", a nakon što je Stefan odlučio okušati sreću u Hollywoodu, par se preselio u Los Angeles gdje Stefan gradi karijeru u hollywoodskim projektima. Uloge je ostvario u filmovima “Deadpool”, "Deadpool" i "Deadpool 2", seriji “Better Call Saul”, a ovo ljeto premijerno će biti prikazan i film “The Last Voyage of Demeter”, u produkciji Stevena Spielberga u kojem tumači jednu od glavnih uloga. Uz Ameriku i Hrvatsku par boravi i u Beogradu, a upravo je tamo Kapičić prošle godine snimao “Južni vetar: Na granici”.

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Komentara 2

DU
Deleted user
20:09 02.08.2023.

kaze "rekao je izvor još u travnju za srpski Blic"...pametnom dosta

ED
edvardl
17:37 02.08.2023.

FUJ!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije