Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Breskvica

Srpkinju optužili da je poklonica đavla, ima genocidnu pjesmu i pjeva o Hitlerovom ljetnikovcu

Foto: Antonio Ahel
1/21
28.02.2024.
u 10:58

Srpska pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nije oduševila obožavatelje svojim sinoćnjim nastupom na Beoviziji, odnosno "srpskoj Dori". Mnogi je sada ismijavaju i optužuju za razne stvari.

Favorit srpske Dore, koju su dežurni kritičari uoči natjecanja ''Pesme za Evroviziju'' optužili da je poklonica đavla zato što je ispod pupka tetovirala, kako oni kažu, vražje rogove, sinoć je na sceni RTS-a izašla u bijeloj haljini s etno motivima, anđeoskim krilima na ramenima i oreolom od cvijeća na glavi.

– Da, ja sam bijeli anđeo – kazala je Anđela Ignjatović, poznatija svima pod umjetničkim imenom Breskvica, a koja vodi na kladionicama srpskog izbora za Eurosong, unatoč tome što neki prebacuju da pjeva o genocidu i pjesmi koja legitimizira masakr i etničko čišćenje nad Albancima na Kosovu. Sinoć su je nakon nastupa srpski novinari upitali kako komentira to što je optužuju da navija kako je Kosovo Srbija i da želi da bude "očišćeno" od Albanaca, a ona im je odgovorila da svatko može tumačiti pjesmu kako želi i dodala da je upravo u tome čar što je glazba umjetnost koju svatko vidi na svoj način. 

Ima pak i onih kojima se nikako ne sviđa naslov njezine pjesme "Orlovo gnezdo", a oni pjevačici zamjeraju da je opjevala Hitlerov ljetnikovac. Nakon njezina nastupa doslovce su se zapalile društvene mreže od komentiranja njezina nastupa.

"Breskvica s ovim nastupom 'Sretna Nova 2008.', kakva su ovo kineska krila, vijenac na glavi? Pjevanje joj je vrlo kritično. Ne postoji ni jedan posto šanse da ode u Malmö", glasio je komentar korisnika društvene mreže X. 

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Očito je kako je publika očekivala da će njezin nastup biti moćan i dosad neviđen, a to nije dobila. Breskvica je stajala na mjestu u haljini s krilima, a to je viđeno dosad bezbroj puta. Mnogi su također komentirali kako je najgore to što su svi smatrali da mlada Anđela ima veliki potencijal s pjesmom osmisliti brutalan nastup, a ona kao da se nije ni potrudila.

 

1/21

Neki su doista nezadovoljni njezinim nastupom. Iako su mnogi loše prokomentirali njezin nastup, Breskvica je ipak izborila svoje mjesto u finalu Beovizije te će ponovno nastupiti u subotu, 2. ožujka, kada će Srbi izabrati svog predstavnika za ovogodišnji Eurosong. 

 

VIDEO: Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je važna. Vjera i obitelj'

Komentara 6

SA
Salinashr
11:21 28.02.2024.

Kakvu cistu na mozgu mora imat netko tko sluša ovu .....

BR
brancilo2
13:17 28.02.2024.

trebala je za evrovizijsku pjesmu pjevati neku Hrvatsku numeru iako pjeva za Srbiju tada bi to u Hrvatskoj bilo ok

AP
apollo5
11:22 28.02.2024.

Auto tune + istočni nepjevači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije