Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Spektakularna predstava u čast velikim legendama rocka - Symphonika on the Rock

Symphonika on the Rock
21.02.2024.
u 09:37

Rock susreće simfoniju – klasično i suvremeno spaja se u izvanrednom koncertu; 13.05.2024. KD Vatroslava Lisinskog & 17.5.2024. Centar Zamet Rijeka

Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns N' Roses i sve ostale rock legende će u simfonijskom obliku izvesti orkestar, rock grupa i solisti!

Zagreb, Simfonija i Rock javno se vole- nedavno održana dva rasprodana koncerta Symphonika on the Rock dokazuju koliko je ovaj spektakularni nastup orkestra, benda i solista oduševio publiku. Stajaće ovacije, ogromna potražnja za ulaznicama i višestruko pozivanje na bis potvrda je još jednom da Zagreb i dalje ima sjajan ukus za glazbu, a s obzirom da su se ulaznice za ova dva koncerta rasprodale u rekordnom roku, Vigna PR i Koda Events donose treći i poslijednji koncert Symphonika on the Rock u Zagreb 13. svibnja u KD Vatroslav Lisinski! Nakon Zagreba, Symphonika on the Rock nastavlja regionalnu turneju i vraća se u Hrvatsku 17. svibnja u riječki Zamet, dvoranu i grad koji je uvijek disao i živio rock, stoga je ovakav simfonijski aranžman samo fantastičan dodatak već sjajnom konceptu koncerta.

Ovaj koncert oduševljava publiku svih dobnih skupina jer u simfoničnom tonu oživljava najveće svjetske rock hitove : od grupe Queen do Rolling Stones, preko Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC do Beatles, Europe, Scorpions, Guns n' Roses i mnogih drugih rock legendi na kojima su odrasle generacije.

Veličanstveni koncert tijekom kojeg se na pozornici izmjenjuju pjevači i posebni gosti te surađuju s energičnim bendom i orkestrom, a sve to obogaćuje impresivna scenografija i zadivljujući light show, laseri, LED zidovi i projekcije.

Rock se isprepliće sa simfonijom, spajaju se klasika i moderno, zvučna snaga i emotivni naboj najlegendarnijih hitova stapaju se sa snažnim i veličanstvenim zvukom velikog orkestra.

„Danas su stari svjetski hitovi još uvijek najslušaniji na platformama za streaming glazbe, baš kao što su i grupe iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina još uvijek najpopularnije među starijim i mlađim generacijama. Naša misija je ponuditi nezaboravne koncerte koji daju novu formu najvećim rock klasicima, u predstavi koja oduševljava i privlači publiku svih uzrasta.“

Turneja „Symphonika on the Rock“ polučila je jednaki interes u svim gradovima koje je posjetila, nakon održana dva koncerta u Zagrebu, odlaze u Italiju, a u ožujku se vraćaju u Sloveniju gdje su već rasprodani koncerti. U Hrvatsku se vraćaju 13. svibnja u Zagreb, te 17. svibnja nastupaju u Rijeci.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su putem sistema Eventim i na Ulaznice.hr, a za riječki koncert putem Eventim.hr!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije