Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeremy renner

Slavni glumac prohodao tri mjeseca nakon što mu je ralica u nesreći polomila 30 kostiju

FILE PHOTO: Premiere for television series Hawkeye in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/10
27.03.2023.
u 20:45

Jeremy je sada na Twitteru objavio snimku na kojoj se  može vidjeti kako vježba na pokretnoj traci.

Početak 2023. godine za glumca Jeremyja Renner nikako nije bio dobar. Naime, glumca je prvog siječnja pregazila ralica te je bio u kritičnom stanju te je jedva preživio. Dok je čekao pomoć, izgubio je puno krvi te je slomio više od 30 kostiju i pretrpio tupu ozljedu prsnog koša. Liječnici su mu nakon toga pomogli te je krajem siječnja otpušten iz bolnice. Početkom ovog mjeseca mogli smo vidjeti fotografije odlično raspoloženog glumca u Los Angelesu, a sada je čini se i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama odlučio podijeliti svoj napredak.

Naime, Jeremy je sada na Twitteru objavio snimku na kojoj se može vidjeti kako vježba na pokretnoj traci. Pohvalio se da je ponovno stao na noge. 

- Sada moram pronaći druge stvari kojima ću ispuniti vrijeme kako bi se moje tijelo oporavilo - napisao je Renner uz snimku. Obožavatelji su mu u komentarima poručili da je ovo "doista veliki napredak" i da su "jako ponosni" na njega.

Inače, glumac je početkom mjeseca viđen u L.A.-u kako se vozi na suvozačkom mjestu, a bio je u ležernom izdanju i dobro raspoložen. 

Nakon nesreće u siječnju brojne detalje svog oporavka dijelio je na društvenim mrežama, a tijekom boravka u bolnici proslavio je i svoj 52. rođendan i to okružen medicinskim osobljem s kojim je podijelio i fotografiju na Instagramu. 

- Hvala renomiranom medicinskom timu intenzivne njege što je započeo ovo putovanje - napisao je Renner u opisu fotografije. Njegov glasnogovornik nekoliko je puta za medije istaknuo kolika je zahvalnost njegove obitelji i medicinskom osoblju i obožavateljima i kolegama koji su im bili podrška.

Podsjetimo i da je detalje nesreće za američke medije odmah nakon stradavanja otkrio je njegov susjed. Kazao je da je glumac bio sam i pokušavao prokrčiti prilaz iz svoje kuće na jezeru Tahoe ralicom koja je slučajno u jednom trenutku prošla preko njegove noge zbog čega je izgubio puno krvi. Srećom, pomogao mu je jer je inače liječnik te mu je podvezao nogu, nakon čega je prevezen u bolnicu i doveden u stabilno stanje. Nakon toga njegov je glasnogovornik otkrio i da je glumac pretrpio ozljede prsnog koša. Nakon nesreće podvrgnut je dvjema operacijama kako bi se sanirale ozljede, a kako je rekao izvor, one su bile jako ozbiljne. 

Renner je najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj seriji "Hawkeye", ali i po ulozi u akcijskom hitu "Bourneovo naslijeđe". Glumac ima kuću u dijelu SAD-a koji je na Novu godinu zahvatila snježna oluja, a i ranije se žalio na vremenske uvjete. Naime, sredinom prosinca objavio je fotografiju svog snijegom zatrpanog automobila. "Snježna oluja ovdje nije šala", napisao je tada u objavi.

Glumac je dvaput nominiran za Oscara. U kategoriji najboljeg glumca za prestižan zlatni kipić nominiran je 2010. godine za film "The Hurt Locker", a sljedeće je godine nominiran za najboljeg sporednog glumca u filmu "The Town". 

VIDEO Hus o novome pjevaču Parnog Valjka: Igor je nevjerojatan

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije