Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrili i ime

Slavlje u kući našeg nogometaša! Dobio kćerkicu i odmah je s ponosom pokazao

Foto: Instagram
1/12
09.11.2020.
u 10:43

Naš sportaš koji trenutno igra za talijansku Monzu nije dočekao da se na društvenim mrežama pohvali prekrasnom kćerkicom, a odmah su otkrili i ime.

Hrvatski nogometaš Mirko Marić i supruga Tea ne mogu biti sretniji. Naš sportaš koji trenutno igra za talijansku Monzu nije dočekao da se na društvenim mrežama pohvali prekrasnom kćerkicom, a odmah su otkrili i ime. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Dobrodošla kući mala princezo", napisao je ponosni nogometaš uz fotku sa svojom malom djevojčicom, a njegova supruga Tea podijelila je seriju fotografija. Uz bebicu par je postavio i rozi znak na kojemu piše Lea, čime su otkrili i ime djevojčice. Leu su okruživali brojni buketi cvijeća.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Lijepe vijesti oduševile su njihove pratitelje koji su im u komentarima redom čestitali. 

Tea i Mirko vjenčali su se prošle godine u lipnju, nakon pet godina duge veze.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije